Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi režim

Nakon dva tjedna hlače padaju, a zdrava hrana je dio svakodnevice

'24.02.2010. Zagreb, Hrvatska - Fitness studio Renate Sopek, Nikoleta Toljan. photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
25.02.2010.
u 16:47

Nakon dva tjedna programa “Smršavi” rezultate osim Nikolete Toljan i Vlaste Bijelčić vide i svi koji ih poznaju pa je uspjeh tretmana kojima su se podvrgnule još veći.

Nakon dva tjedna programa “Smršavi” osim Nikolete Toljan i Vlaste Bijelčić rezultate vide i svi koji ih poznaju pa je uspjeh tretmana kojima su se podvrgnule još veći. Da podsjetimo, kandidatkinje sudjeluju u programu Renate Sopek i njezina stručnog tima koji im pomažu da u pet tjedana smršave i promijene svoje životne navike kojima su bile nezadovoljne. Ovog su tjedna obavljena i mjerenja prvi put od početka programa, a rezultati su oduševili sve u skupini jer neki su smršavjeli i četiri kilograma. 

– Već poslije četrnaest dana po odjeći zapažam da sam se stanjila, a vide to i drugi, što mi samo daje dodatan poticaj. Zadovoljna sam rezultatima i istaknula bih da se fizički dobro osjećam i zapažam da mi je tijelo očvrsnulo, pa sam i psihički zadovoljnija – veselo je izjavila Nikoleta. 

Obje su kandidatkinje ulaskom u program uvele zamjenske visokohranjive obroke u svakodnevnu prehranu te novi, njima prilagođen režim prehrane. Obje potvrđuju kako imaju više energije tijekom jutra te da nisu gladne u stankama za ručak.

– Recepti koje smo dobili od nutricionista za pripremu klasičnih obroka uvelike nam pomažu da pripremimo odlične i ukusne obroke iz nekih gotovo zaboravljenih namirnica koje su i te kako zdrave i dostupne svima – slažu se Nikoleta i Vlasta. No i njima i trenerima najvažnije je da su im proteklih dana nov režim prehrane i redovito vježbanje postali sastavni dio svakidašnjice te im “stari” režim prehrane uopće ne nedostaje.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
17:58 25.02.2010.

Priča za djecu , o čudotvornim \"tabletama\" ili o \"novom načinu vježbanja\" koje se pojavljuju svake godine kao i monskunske kiše...redovito.

OB
-obrisani-
02:48 27.02.2010.

http://www.youtube.com/watch?v=MKl56BIFYbQ

TH
thevoice
18:06 25.02.2010.

nema tu neke velike filozofije , izbaciti cokolade ,kekse torte kruh, tjesteninu,sokove itd , jesti vise puta na dan manje obroke ,povrce , voce ,puretinu , med,teretana i bicikla ili trcanje svaki drugi dan ,jesti lan i zobene pahuljice .kilee nestaju bez problema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije