Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije sve crno

Muž ju je počeo varati nakon što je rodila, a ona je iz toga izvukla ogromnu korist

Betsy
Foto: Instagram
1/5
13.03.2018.
u 06:40

Sa svojim je suprugom bila u vezi od svoje 17. godine i cijeli je život posvetila njemu.

Doživjeti prevaru mnogim je ženama prava noćna mora, a ako je suprug prevari nakon rođenja djeteta, još i gora. Ma koliko užasno bilo naći se u takvoj situaciji, neke žene se iz takvih situacija izdignu i započnu bolji život. Upravo takav primjer pokazala je i Betsy Ayala iz Houstona koja je nedugo nakon što je rodila djevojčicu, pronašla poruke u mobitelu svog supruga koje su joj otkrile gorku istinu: njen suprug je vara, a zajedno sa svojom ljubavnicom ismijava je zbog njene težine. Ljudski, nema što. 

Sa svojim je suprugom bila u vezi od svoje 17. godine i cijeli je život posvetila njemu. A onda je pronašla poruke koje je izmijenio sa svojom kolegicom s kojom se upustio u aferu, nazivajući svoju suprugom - kravom!

No, umjesto da klone duhom, 34- godišnja Betsy je odlučila napraviti promjenu u svom životu. Nakon rođenja kćerkice, težila je čak 120 kilograma. 

Čak je i u djetinjstvu bila bucmastija od ostale djece i nikada se nije bavila sportom. Takvu ju je upoznao i, vjerovala je, zavolio njen suprug. Kada je doznala za izrugivanje i što doista misli o njoj, Betsy je počela paziti na prehranu i sa svojim sestrama krenula vježbati Zumbu. Smršavjela je 50 kilograma i želi biti pozitivan primjer svojoj kćeri.

Betsy
1/5

Danas je i sama fitness trenerica i svoju strast za vježbanjem prenosi drugima u njihovoj borbi s kilogramima, na Instagramu je prati 70 tisuća obožavatelja, a čest je gost i u TV emisjima o vježbanju i zdravom životu. 

Danas je, tvrdi, potpuno druga osoba iznutra i izvana, a prevaru koju je doživjela smatra blagoslovom koji joj je otvorio oči i put za sretniji život. 

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
09:47 13.03.2018.

ma u svakom zlu ima nešto dobra izvukla je pouku ,muž je nije volio, a ona je sada postala fitnes trenerica izgodna zenska,naći će boljeg.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:54 13.03.2018.

Vrhunac istrazivackog novinarstva. Gdje li samo Balije i Draskici pronalaze ovako izuzetno bitne vijesti? Bas za naslovnicu vecernjaka. Samo pazite da vam ne dojde ZAMP, jer Draskic potpisuje clanak koji je prepisala s interneta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije