Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuvajte to za sebe

Mladenka otkrila jednu stvar koju ne bi trebalo raditi prije velikog dana – ona i danas žali

Shutterstock
15.11.2021.
u 10:29

Buduće mladenke, poslušajte njezin savjet

Tiktokerica Nicole Pellegrino podijelila je s pratiteljima jednu stvar vezanu za vjenčanje zbog koje i dandanas žali i savjetovala je druge buduće mladenke da ne ponove njezinu pogrešku.

"Nikome, ali baš nikome ne pokazujte svoju vjenčanicu prije tog velikog dana. Ni prijateljicama, ni rođakinjama, kolegicama... Možete jedino mami i budućoj svekrvi", kaže Nicole u videu i objašnjava dalje.

"Neće se svima svidjeti haljina koju ste odabrale, a neće ni skrivati to. Čak i ako ništa ne kažu, ekspresijom lica će pokazati mišljenje i tako vam pokvariti veselje. Bitno je da se vama sviđa i da se vi osjećate dobro u njoj, ne dopustite da vas tuđe mišljenje dovede do preispitivanja trebate li je promijeniti."

Savjetuje da u kupnju vjenčanice povedete samo najbliže osobe, dvije do tri, i neka to bude netko kome zaista vjerujete. 

Njezin video je, kako prenosi The Sun, pogledan više od 300 tisuća puta, a buduće mladenke zahvaljuju joj na savjetu. 

@nicolepellegrin0 grab your mom and your moh and that’s ALL. #weddingtiktok #weddingdress #weddingregrets ♬ Come Around - M.I.A.

Drska mladenka od kume tražila da ne nosi naočale kako bi fotografije bile ljepše

1/2
Ključne riječi

Komentara 1

YO
yopi
11:07 15.11.2021.

Poceli ste i vi sa ovim tiktok smecem gdje je ljudima bitno samo da 90% ekrana zauzima njihova faca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije