Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jelena rozga

Kraljica estrade prava je sretnica: Vitku liniju ne mora održavati vježbanjem

Jelena Rozga
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/11
15.04.2014.
u 08:00

Kako se opušta između brojnih nastupa, čime kožu i kosu održava zdravima, čemu duguje svoju zanosnu figuru te čega se nikada ne odriče....

Kraljica estrade, jedna od rijetkih istinskih zvijezda na našem estradnom nebu i žena koja točno zna što želi u životu. Sve je to Jelena Rozga.

Za Moje zdravlje otkrila je kakva je privatno, što voli, što joj može izmamiti osmijeh na lice, kako uspijeva organizirati život s obzirom na to da je zbog brojnih koncerata više na putu nego kod kuće...

Upravo je puno rada jedna od stvari koje je, kaže Jelena, jako vesele. Trenutačno radi punom parom, nastupi joj se nižu jedan za drugim, pa je neizbježno pitati je kako puni baterije između tolikih obveza?

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

– Dobar i kvalitetan san osnova je svega. Da bih mogla izdržavati taj tempo i brojna putovanja uvijek nastojim dovoljno spavati.

Vrijeme između volim provoditi opuštajući se, bilo u svome domu ili u neobaveznim druženjima s prijateljima. Šetnja splitskom rivom, sunce i miris mora meni pune baterije – iskreno kaže pjevačica dodajući kako je u tom zgusnutom rasporedu pronašla vremena i za snimanje spota:

– Evo, upravo ovih dana snimili smo videospot za novu pjesmu „Okus mentola“. Dovršavamo moj treći samostalni studijski album... Trenutačno intenzivno radim i to je ono u čemu najviše uživam...

Vrijeme kada se stvaraju nove pjesme, to uzbuđenje i iščekivanje da ih podijelite s publikom divan je proces.

Naučila sam živjeti s alergijom na sunce, navikla sam na to s godinama. Izbjegavam sunce i ne izlazim bez kreme s visokim zaštitnim faktorom

No, uza sve te obveze, ne smije se zaboraviti na kvalitetno opuštanje. Kako to izgleda u režiji Jelene Rozge?

– Sve ovisi o mome raspoloženju i o tome s koliko slobodnog vremena raspolažem. Nekada je to gledanje filmova kod kuće, katkada odlazak s društvom na večeru, igranje s nećacima, koji put spavanje i trenuci kada ne radim baš ništa... Najbitnije je da se opustim i odmorim...

Sva ta zatrpanost poslom ipak ne ostavlja traga na vama, s godinama izgledate sve bolje.

Koja je vaša tajna?

– Ima nešto u genima, a ima nešto i u njezi koje se dosljedno pridržavam godinama. Zdrava prehrana, dosta sna... To su neke osnovne stvari, a sve je drugo nadogradnja. Redovito plesom održavam fizičku kondiciju. Nikada nisam otišla spavati ma koliko kasno bilo a da prije toga nisam skinula šminku s lica, temeljito ga očistila i nahranila.

Ne zaboravite da koža sve pamti i poslije vraća.

Mnogima je održavanje vitke linije jako težak zadatak. Kako vi u tome uspijevate?

– Ubrzan način života, brojni koncerti na kojima sam više od dva sata u pokretu najvećim dijelom zaslužni su za moju vitku liniju. Svakako da dobra genetika pomaže, ali moj moto je umjerenost u svemu, i jesti više manjih obroka dnevno...

Ne bavim se klasičnom tjelovježbom, liniju održavam plesom

Ima li nešto čega se nikada ne odričete?

– Čokolada, nje se nikada ne odričem…, uvijek imam neku čokoladicu uz sebe...

Većina žena slaba je na kozmetiku, koje su vaše najdraže kreme?

– Kao i svaka žena volim isprobavati novu preparativnu kozmetiku, nove kremice i slično... No, već godinama vjerna sam kući Kanebo koja je moj saveznik u očuvanju ljepote. Privatno nosim jako malo dekorativne kozmetike, tek nešto rumenila, malo maskare i sjajila za usne, a za večernji izlazak stavim crveni ruž na usne.

Kakav je vaš stav o plastičnim operacijama?

– Osobno nemam ništa protiv, ali i u tome treba biti umjeren. Trenutačno sam zadovoljna svojim izgledom, ne bih ništa dodavala ni oduzimala, ali vidjet ćemo što će budućnost donijeti.Nije tajna da se borite s alergijom na sunce.

Kako je uspijevate obuzdati i zadaje li vam puno problema?

U osnovi sam naučila živjeti s tim, jednostavno izbjegavam jako sunce i kožu tada ne izlažem. Uvijek se koristim kremama visokog zaštitnog faktora.

Što je po vama ključ unutarnjeg zadovoljstva?

– Sreća i ljubav pokretač su svega. Zadovoljna žena zrači, a to se onda ocrtava na njenom izgledu, u njenom pogledu ili njenom hodu. Sretna i zaljubljena žena može osvojiti svijet.

Kako se rješavate stresa?

– Nastojim se što manje njemu izlagati, no pod stresom najviše volim zaputiti se u duge šetnje sa svojim psom Ringom.Uvijek imate besprijekornu frizuru. Imate li ljude koji uvijek brinu o vašoj kosi ili ste katkada sam svoj majstor?

– Već godinama to je moj frizer i prijatelj Martin iz salona Opium čijim se rukama bezuvjetno prepuštam i kojem beskrajno vjerujem.

Volite li šoping i na što ste slabi?

– Volim modu pa se tako ponekad počastim i nagradim malim šopingom. Nikada ne kupujem planirano, češće spontano. Svaka dobra odjevna kombinacija započinje dobrim cipelama i torbom tako da je to uvijek moj prvi izbor.

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

Koji će se trendovi ovog proljeća, odnosno ljeta naći u vašem ormaru?

– Dosta stvari već sam nabavila u Liu Jo modnom brandu, poput kratkih hlačica, lepršavih haljinica i traper košulja.

Otkrijte nam za kraj, zabavljaju li se plavuše više?

– Vjerujte mi, nije do boje kose!

>>Barbara Kolar: Jedem više manjih obroka, kakvo trčanje u četiri ujutro?

>>Seksi Jelena Rozga zavela posjetitelje na otvorenju Cro A Portera

Komentara 2

Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
14:12 15.04.2014.

Inače gopođica obožava bijelo!Bijelo je dobro za vitku liniju!

Avatar DŠ.....
DŠ.....
15:00 15.04.2014.

Još da ostavi pušenje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije