Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bezbroj mogućnosti

Dosta vam je bolognese umaka i tortilja? Evo što sve možete skuhati s mljevenim mesom

shutterstock
13.04.2020.
u 07:00

Jedna žena je na Facebooku pitala što se sve može napraviti mljevenim mesom, a ideje koje su drugi ponudili možete probati već danas.

Jedna žena potražila je pomoć u Facebook grupi 'Mums Who Cook and Bake' oko kuhanja. Njezinoj obitelji dosta je tacosa, bolognese umaka i chilli con carne jela koje ona radi od mljevenog mesa. 

Žene u grupi su joj otkrile što sve može napraviti s mljevenim mesom, a da nisu ova popularna, nekima već dosadna, jela.

U videu pogledajte još neke ideje:

Quesadille, burgeri, faširane šnicle... Samo su neki od prijedloga, a Daily Mail donosi i ostatak.

Pita od mljevenog mesa
'Složenac' od prženih krumpirića, mljevenog mesa i sira
Punjeni patlidžani, tikvice ili paprike
San Choy Bow - kineske rolice mljevenog mesa u zelenoj salati
Mesna štruca
Pastirska pita
Lazanje
Ražnjići od mesnih okruglica
Mesne okruglice sa špagetima u umaku od rajčice
Noodle tjestenina s mljevenim mesom
Mljeveno meso u lisnatom tijestu

Ljudi su pisali kako ima bezbroj mogućnosti s mljevenim mesom, od brzih i jednostavnih jela do onih malo zahtjevnijih. Jedna žena predložila je kuhanje s članovima obitelji, pogotovo djecom, kako bi sve bilo zabavnije.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar BarbaraMA75
BarbaraMA75
14:47 13.04.2020.

Jennifer, 30. w︆︅w︆︅­­w︆︅.︆︅­­Ki︆︅s︆︅­­s︆︅T­­o︆︅k︆︅­­.︆︅c︆︅o︆︅m

DU
Deleted user
13:08 13.04.2020.

Mums Who Cook and Bake' ....dobro je, ovaj put nije daily mail, metro ili huffington post. inace ja uvijek mislio da hrvatska ima jednu od naj raznovrsnijih i naj boljih kuhinja na svijetu a po ovim svakodnevnim copy/paste receptima izgledaa da su Hrvati do 91. zivjeli u pecinama i jeli lisce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije