Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neki ne vide što je toliko loše

Djevojka pokazala tetovažu koju je napravila s 18: 'Voljela bih naći nekoga da to popravi...'

AMBER.REI/TIK TOK
24.01.2022.
u 11:31

Crtež izgleda kao da ga je radilo dijete.

Vrlo često možemo čuti od nekoga kako se tetovirao i požalio - jer nije dobio ono što je htio. Ista stvar dogodila se i djevojci Amber Rei koja je, čim je postala punoljetna, otišla na tetoviranje, ali ono što joj je tattoo majstor napravio nije bilo ni blizu fotografije koju mu je pokazala prije samog postupka. 

Neki njezini pratitelji rekli su da im tetovaža nije uopće loša, ali kada je Amber ukazala na neke detalje postalo im je jasno zašto "traži nekoga da joj to popravi".

Htjela je kupine i lišće, ali lijepo nacrtane i osjenčane - dobila je četiri krupne, crne kupine, neko lišće i granje - a sve izgleda kao da je crtalo dijete. 

@amber.rei The guy really tattooed me and said “perfect” #greenscreen #this #is #what #i #wanted #got #tattoo #fail #ugly #bruh ♬ original sound - Kneely_Knight

Prvo se odlučila na lasersko uklanjanje, a nakon više od 10 tretmana, koji su bili bolni, odlučila se otići kod novog tattoo majstora i prekriti taj dio ruke novom tetovažom - s kojom je zadovoljna!

Cijeli proces objavila je na svom TikTok profilu i brzo postala viralna, prenosi The Sun, a želja joj je bila upozoriti druge da uvijek idu kod provjerenih majstora, u provjerene salone i da se dobro i detaljno dogovore oko dizajna.

@amber.rei Reply to @cupofchaoticcoffee Artist Instagram: kyliegibsontattoos #fyp #fy #tattoo #coverup #blackandgrey #dontbesad ♬ DONT BE SAD GO GET A TATTOO - Delaney Bailey

Majka troje djece (31) potrošila je 290 tisuća kuna kako bi cijelo tijelo prekrila tetovažama!

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije