Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nismo ovo znali

Djelatnica kina šokirala mnoge: 'Vidimo sve što radite, čak i u mraku'

TikTok
15.11.2021.
u 13:23

Posjetitelji kina nisu mogli vjerovati da su djelatnici cijelo vrijeme znali što se događa u mračnim kino dvoranama

Ako mislite da ste skriveni pod kada se svjetla u kinu ugase, razmislite ponovno. Posjetitelji kina ostali su šokirani nakon što je član osoblja otkrio da radnici mogu vidjeti sve što se događa i u mraku, kako prenosi Metro.

Djelatnica kina Vue na TikToku otkrila je jednu tajnu koju znaju samo djelatnici, a njezino otkriće šokiralo je mnoge. U videu, 17-godišnjakinja pokazala je snimke kamera u kino dvorani, s kojih se može zaključiti da ništa ne prolazi nezapaženo od strane osoblja - pogotovo seks.

@.no1headache we see everything! #foryoupage ♬ Originalton - Mia

Zaposlenica je također u komentarima objasnila da zaposlenici Vuea također imaju 'naočale za noćno gledanje' pa su mogu vidjeti sve što se događa u mraku.

Video, koji je od tada skupio gotovo 20 milijuna pregleda, fascinirao je ljubitelje filmova, a mnogi su priznali da nisu ni slutili da osoblje može vidjeti njihove ludorije, poput donošenja vlastite hrane izvana.

"Znači vidite da vadim cijeli frižider iz torbe", komentirala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik rekao: "Nije me briga za to, zabrinut sam jer sam gađao ljude kokicama glavu iz zabave."

Nakon dva mjeseca otvorili trgovine i kino dvorane, ostali u šoku kada su vidjeli stanje:

1/14
Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
13:18 16.11.2021.

Znači big brother i u kinu

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
18:58 15.11.2021.

Pa neka gleda mene i moju ženu u kinu! Baš me briga za njihove navodne naočale za po mraku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije