Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvetnički poklon

Dečko ju je varao, pa ga je odlučila razotkriti pred cijelom obitelji: Pogledajte što mu je napravila

Emily Mariko/TikTok
28.05.2022.
u 17:42

Za šestu godišnjicu veze, ali i prekid zbog nevjere, djevojka je odlučila izraditi poseban poklon.

Liv Portillio, vlasnica DBL Jewellery brenda, svakodnevno objavljuje videozapise na TikToku u kojima pokazuje kako izgleda proces dizajniranja i izrade nakita, ali zadnja objava bila je nešto drugačija i mnoge je šokirala, ali i nasmijala.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5

Jedna djevojka joj se javila sa zahtjevom da napravi ogrlicu s tri ženska imena, a onda je objasnila zašto.

Pogledajte video:

@ceo.liv

Reply to @user6170130068874 would u do this?😭 ##jewelry ##smallbusiness ##couples ##relationship ##cheating ##storytime ##loveyou

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Saznala je, kako prenosi The Sun, da joj je partner nevjeran i htjela mu se osvetiti te ga razotkriti cijeloj obitelji. Plan je bio izraditi ogrlicu s imenima njegovih ljubavnica i to mu pokloniti za šestu godišnjicu veze - i prekid. 

Liv je snimila proces izrade narukvice i graviranje imena Ashley, Genesis i Karen, a video je pogledalo više od milijun korisnika koji su nisu skrivali oduševljenje ovim planom. "Samo se nadam da će djevojka snimiti njegovu reakciju i podijeliti."

Megan (31) je dala otkaz kako bi provela posljednje dane sa svojim bolesnim psom: 'Želim s njom raditi sve što dosad nismo stigle' ❤

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
16:51 29.05.2022.

Bravo to je i zasluzio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije