Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PISMO TERAPEUTKINJI

'Suprug mi je dosadio i jako mi se sviđa muž prijateljice; trebam li mu što reći?'

Shutterstock
26.05.2022.
u 13:30

Njezin suprug baš ju i ne doživljava, a suprug njezine prijateljice suptilno očijuka s njom

Suprug me uzima zdravo za gotovo i više mi se ne da biti s njim u braku; to najbolje govori činjenica da se nismo seksali već godinu i pol i to mi ne smeta. Već neko vrijeme nisam zadovoljna sa svojim brakom, a od nedavno osjećam nešto prema sada mužu jedne prijateljice. Nikada mu nisam rekla kako se osjećam, ali definitivno među nama postoji kemija i on uvijek malo očijuka sa mnom, ali suptilno, tako da nitko drugi ne bi ni primijetio, napisala je jedna žena za Mirror.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

Kaže da je uzbuđena kad god se nađe sama s njim, te da ne zna hoće li se drugi put moći suzdržati da nešto ne poduzme. Njegova je žena spavala s drugim muškarcem  i to znaju svi osim njega pa mu ona želi za to reći; jer smatra da zaslužuje znati što se događa. Ipak, ne želi njima upropastiti brak samo zato što fantazira o njemu, ali sumnja da je to nešto prolazno...

- Bi li mu trebala reći da ga je supruga prevarila? Možda bi se onda stvari pokrenule u 'pravom smjeru' - pitala je terapeutkinju Coleen.

- Mislim da biste trebali gledati svoja posla i brinuti se o svom braku. Kažete da on očijuka s vama, ali možda samo vidite ono što želite. Očito je da mu želite reći za ženinu prevaru samo zato što biste htjeli da bude nešto između vas dvoje, no to se vjerojatno neće dogoditi. Sumnjam da će vam on biti zahvalan ako mu kažete za ženinu aferu, a slomiti ćete mu srce. Malo je vjerojatno da će tada započeti nešto s vama jer ste prijateljica njegove žene, a i sami ste u braku. Zato je moj savjet da ne komplicirate i ne izazivate kaos jer biste mogli izgubiti sve. Radije se pokušajte malo potruditi oko svog braka i vidjeti ima li mu još spasa - odgovorila joj je Coleen.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije