Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pa ako je zaslužio...

Rođendanska proslava Srbina na TikToku: Za 18. rođendan od tate Rolex, a od mame Porsche

TikTok/@anaradulovic22
16.03.2023.
u 16:30

Plače jer zna da će vrlo brzo slupati Porschea, a Rolex izgubiti na kocki, napisao je netko u komentarima, a drugi dodao:"Ja sam od oca dobio šamar i 50 eura!"

Društvenim se mrežama proširio video proslave 18. rođendana jednog mladića iz Srbije koji živi u inozemstvu. Na snimci, koja je na TikToku pregledana više od 800 tisuća puta, vidi se kako se slavljenik rasplakao nakon što mu je otac poklonio Rolex. Nakon toga se čuje kako voditelj, koji je na mikrofon opisivao darove gostiju, mladića pzove da izađe pogledati svoj novi automobil. Naime majka mu je za rođendan odlučila pokloniti Porsche Boxster. 

Srpska je rođendanska proslava na TikToku izazvala hrpu komentara, a mnogi su korisnici 'predvidjeli' da će Porsche završiti slupan u nekom jarku.

"Gle kako je ganut..", piše jedan.

@anaradulovic22

Za 18i rodjendan je od mame dobio Rolex a od tate porsche-a, da li pratite “Balkanska veselja” i da li zelite vise ovakvih snimaka sa veselja?

♬ original sound - AnaRadulovic22

"Plače jer zna da će brzo slupati Porschea, a Rolex izgubiti na kocki", komentirao je drugi, a bilo je i onih koji su se čudili što se na proslavi čita tko je što slavljeniku poklonio, ali i tome da 18-godišnjak uopće dobije takav automobil.

"Pa brate, plak'o bi i ja na njegovom mjestu", komentirao je pratitelj.

"Meni je  jako ružno što se to ovako pokazuje jer mnogi danas nemaju ni za osnovne stvari u životu", dodao je jedan korisnik, a prenio Index.

"Nikad sinu za 18. ne bih poklonio tako skup i brz auto. Ni sinu ni kćeri", napisao je netko.

 "Meni je tata za 18. rođendan kupio tortu", "Mora da tata pošteno radi" i "Ja sam dobio 50 eura" ili "A ja šamar i 50 eura!" još su neki od komentara na srpsku proslavu na TikToku.

Nitko se nije pojavio na proslavi njezina rođendana, pa joj sin priuštio iznenađenje života

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
21:21 16.03.2023.

Ne posustaje srbendovanje, uz plaće u hrvatskoj valuti, kaj ne? A do kad? Do novog Zetor rallyja?

HA
hartijisrpskojudišpet
22:16 16.03.2023.

Šta smo mi Bogu dragi da svaki dan dobijamo ovakve kvalitetne roleksvesti o srbima🤔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije