Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Dečko i ja imamo super seks, ali u zadnje vrijeme bez penetracije - i to mi nedostaje'

Shuttershock
28.11.2021.
u 21:26

'Kad god pokušamo on izgubi erekciju ili ne može ejakulirati, pa jedno drugo oralno zadovoljimo, a u posljednje vrijeme se on radije drži predigre, da me ne razočara'.

Dečko i ja se često seksamo, ali rijetko je zastupljena i penetracija i to mi nedostaje, napisala je 37-godišnjakinja terapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre.

- Ja imam 37, a on 40 godina, zajedno smo tri godine i oduvijek smo imali dobar seksualni život, ali on se promijenio - rekla je.

 

Kad god pokušaju, kaže, on izgubi erekciju ili ne može ejakulirati, pa jedno drugo oralno zadovolje, a u posljednje vrijeme se on radije drži predigre, da ju ne razočara.

- Penetracija čini da mu se osjećam bliže i to mi nedostaje jer je puno intimnije - zaključila je, no voli ga i ne želi ga izgubiti.

- Pokušajte ne vršiti pritisak na njega i provodite puno vremena ljubeći se i mazeći - savjetovala joj je Deidre.

Često, objasnila je terapeutkinja, ako nekoliko tjedana nema seksa , muškarcima opadne i anksioznost i nastavlja se normalan seks.

Istraživanje: Muškarci pomisle na seks 19, a žene 10 puta dnevno!

Ključne riječi

Komentara 3

IP
info_punkt
00:13 29.11.2021.

tragično

MO
montello
12:48 29.11.2021.

Trebas promijeniti decka😃

NA
Nabukadonozor7
02:36 29.11.2021.

Volim seks i rado ga se sjećam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije