Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskreno otkrila

Mama troje djece ispričala: 'Moja djeca ne cijene božićne darove! Ignorirat ću njihove želje i dobit će samo sitnicu'

Božić
Shutterstock
25.11.2021.
u 10:30

Obično u ovo doba godine 'poludim' i kupujem djeci gomilu poklona za Božić i uvijek imaju sve što žele i više od toga, rekla je.

Jedna se mama nedavno na portalu Mumsnet požalila kako je, iako je Božić između ostalog i vrijeme darivanja, umorna od "bacanja novca" na darove za svoje troje djece koja to ne cijene, pa je ove godine odlučila ignorirati većinu stvari s njihovih lista želja i svakome pokloniti neku sitnicu.

- Obično u ovo doba godine 'poludim' i kupujem djeci gomilu poklona za Božić. Uvijek imaju sve što žele i više od toga – rekla je priznajući da su joj djeca zbog toga razmažena.

Najfotogeničnije mjesto u gradu: Božićna bajka u Vlaškoj je krenula

Božić
1/10

Zato se sa suprugom dogovorila da im ove godine kupi po jedan božićni poklon, no boji se da će oni misliti da je zbog toga loša mama, jer im ako želi može priuštiti i puno više.

Njezina djeca, kaže, imaju deset, devet i šest godina i svi još vjeruju u Djeda Mraza, pa ni ne shvaćaju odakle im pokloni, no njoj je glupo opet baciti nove igračke u ormar znajući da se oni nikad s njima neće igrati.

Druge su se korisnice portala složile da mama ne bi trebala trošiti na stvari od kojih djeca neće imati nikakve koristi ni užitka.

- Zašto biste htjeli kupiti više za djecu koja ništa ne cijene? Ove godine se pobrinite da nauče tu lekciju - napisala joj je jedna i dodala kako bi bilo dobro da skupa s njima odabere neke poklone za djecu koja su u nepovoljnijem položaju i objasni im koliko su sretni.

Martina Šimunković puše staklo i izrađuje unikatne božićne kuglice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije