Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz vlastitog iskustva

Žena tvrdi: 'Ja sam uništavačica brakova, a ovo su znakovi da vas suprug vara'

Instagram
25.11.2021.
u 16:22

Slušaju li jednim uhom kad pričate? Zaboravljaju li učiniti važne stvari koje su obećali? Ovo bi mogao biti vrlo loš znak

Amy Kupps (32), samoprozvana ‘uništavačica brakova’ koja voli biti ljubavnica oženjenim muškarcima, podijelila je svoje vrhunske savjete kako uočiti znakove da vas partner vara. Također, sebe smatra stručnjakinjom za varanje i izvanbračne odnose, nakon što se rastala od bivšeg muža koji ju je prevario, kako piše The Sun.

“Nitko nikada ne želi misliti da ih dečko ili muž vara, ali može postojati mnogo suptilnih znakova koje inače nikada ne biste primijetili. Također, ženska intuicija je najmoćnije oruđe u vašem arsenalu, ako sumnjate da se nešto događa, slijedite svoju intuiciju. Šanse su da ste u pravu i da on nešto skriva”, objasnila je Amy te podijelila koje su najveći znakovi i promjene na koje treba paziti.

Predobro ponašanje
Ako vaš partner počne biti ljubazniji nego inače, to bi mogao biti znak da ne namjerava ništa dobro. “Postoje očiti načini kao što je pretjerano ugodan, pogotovo ako inače nije pažljiv. Nešto drugo je da vam počne kupovati nasumične darove koje inače ne čini, poput cvijeća ili nakita. Za mene je to veliki pokazatelj”, objasnila je Amy.

Ako počnu zaboravljati
Slušaju li jednim uhom kad pričate? Zaboravljaju li učiniti važne stvari koje su obećali? Ovo bi mogao biti vrlo loš znak. Amy je objasnila: “Mislim da mnogi ljudi zanemaruju kada njihove druge polovice odjednom postanu zaboravne. To obično znači da im je um negdje drugdje i da vi nemate njihovu punu koncentraciju.”

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5

Više tuševa, više afera
Kozmetičke rutine mogu se promijeniti, ali ako primijetite da se vaš partner češće tušira ili stalno koristi kremu nakon brijanja ili parfema, pripazite. “Tušira li se više nego inače? Odjednom koristi kremu nakon brijanja i pazi o svojim dlakama? Za mene je to veliki razlog za zabrinutost. Morate se zapitati zašto se toliko pere i želi li se riješiti neugodnih mirisa poput ženskog 'mirisa' ili parfema”, tvrdi.

Njihov stil se mijenja
Ako vaš partner promijeni ili počne ulagati više truda u svoj cjelokupni izgled, možda postoji razlog. Ovo je još veći znak ako se radi o radnim danima i ako su spomenuli da imaju novu kolegicu. Amy kaže da biste se trebali zapitati za koga se sređuju i zašto im je odjednom toliko stalo do izgleda.

Skrivanje mobitela
Čuvaju li pomno svoj telefon? Odjednom ga uzmu sa sobom kad god napuste sobu? “Ako vaša druga polovica počne posvuda ići s mobitelom, postane čudan ako ga dodirnete i uvijek ga ostavi ekranom prema dolje, ovo je veliki znak da varaju. U što gledaju što ne žele da vidite?, zaključila je Amy.

Vjenčanje na Zoomu! Upoznali su se tijekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo: "Nikada nisam mislila da će se ovo meni dogoditi!"

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagi101
18:19 25.11.2021.

to isto vrijedi i za žensku stranu

MO
montello
12:14 26.11.2021.

Varaju svi jer izgubi se strast i ljubav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije