Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudna navika

Danii Minogue postala je ovisna o botoxu zbog stresa

Danii Minogue
Pixsell
22.09.2009.
u 15:33

Nisam se mogla nositi sa stresom niti se pogledati u ogledalo i krenulo je botoxiranje – kaželudo zaljubljena Danii napominjući da je sada tome kraj.

Pjevačica Danii Minogue (38) zbog stresa je postala ovisnica o proteinu za pomlađivanje poznatom kao botox. No ljubav zaručnika Krisa Smitha spasila ju je toga poroka.

– Bilo je to gadno vrijeme. Moja sestra Kylie Minogue borila se s rakom dojke, a potom mi je umrla najbolja prijateljica. Nisam se mogla nositi sa stresom niti se pogledati u ogledalo i krenulo je botoxiranje – kaže Danii napominjući da je sada tome kraj. – Ali život je danas sasvim drukčiji. Ludo sam zaljubljena i uvjerena da je Kris pravi! On me spasio od svih mojih poroka – sretna je Danii, članica žirija britanskog showa "X Factor".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije