Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne samo izvaditi vlasi'

Čistite li ikad četku za kosu? TikTok video pokazuje kako četku treba temeljito 'okupati'

TikTok/ jessicahaizman
12.03.2021.
u 09:30

U videu se vidi da je voda nakon pranja četke doslovno poprimila smećkastu boju, s čim je bila užasnuta i autorica, jer nije mislila da joj je kosa ikad tako prljava

Iako će većina i nekoliko puta tjedno usisati i oprati površine u svom domu, mnogo predmeta, čini se, ne čistimo tako revno ni redovito. Na to nas je podsjetila obožavateljica čišćenja Jessica Haizman koja je na svom TikTok profilu pitala 'Čistite li ikad četku za kosu?' i pokazala kako bi to čišćenje trebalo izgledati...

TikTok korisnica Jessica Haizman naime i sama priznaje da svoje četke za kosu ne čisti redovito, odnosno prije ih, kaže, mijenja nego što ih očisti, a povremeno poput većine nas tek iz njih izvadi vlasi kose. 

A kako bi stvarno trebalo očistiti, točnije oprati četku, pokazala je u svom videu. 

@jessicahaizman

Am I alone? Did you know this was a thing? ##deepclean ##deepcleaning ##cleaning ##cleantok ##hairbrush ##nasty ##disgusting ##gross ##cleanwithme ##fyp ##trend

♬ Rasputin (7" Version) - Boney M.

Opisala je kako prvo s tanjim češljem ukloni vlasi pa četku umoči u toplu kupku od vode, sode bikarbone i šampona za kosu i tako ih ostavi oko pola sata.

U njenom se videu vidi da je voda nakon toga doslovno poprimila smećkastu boju, s čim je i ona sama bila užasnuta jer nije mislila da joj je kosa ikad tako prljava.

Šajeta i Edi ispali iz showa: 'Došao je i taj svečani trenutak pravde'

1/3

Njen je video sakupio preko 900 tisuća lajkova i brzo je postao hit među brojnim pratiteljima koji priznaju da se sami 'nikad prije nisu sjetili oprati svoju četku.

- Imam istu četku za kosu već 15 godina, strah me uopće pogledati kakva će voda biti nakon pranja - rekla je jedna korisnica, prenosi Mirror.

Mislili su da imaju sivi tepih dok ga nisu očistili! Bio je toliko prljav da je promijenio boju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije