Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI BROJ SLANOG&SLATKOG

Čak 1200 stranica je iza nas, a čekaju vas još bolje

Slano&Slatko
15.06.2016.
u 12:49

Koja je razlika između tapasa i meze? Mogu li se maline pripremiti 'na slano'? Zašto se u Bologni hvataju za glavu kada čuju za špagete bolonjeze? Vodimo vas u Barcelonu kroz pero iskusnih putnika, inspiriramo u pripremi ljetnih slastica i učimo sve o deknatiranju... Vidimo se u subotu, na kisocima, uz Večernji list za pet kuna!

 Imamo rođendan, mali, ali važan. Slavimo prvu godinu izlaženja najslađeg magazina – Slano&Slatko. Nije bilo lako, no izazov putovanja kroz svijet okusa bio je snažniji od svih rokova koje smo sustizali i kilometara koje smo prevozili i preletjeli da bismo vam donijeli priče. I to ne bilo kakve, već priče istinskih foodieja, zaljubljenika u hranu, okuse, začine, priče znatiželjnih istraživača novih gurmanskih svjetova.

Slano&Slatko, uvjerili ste se u ovih godinu dana, nije samo još jedan u nizu časopisa o hrani, nije ni zbirka recepata, nije pogled iz jednog kuta – već magazin koji se kupuje da bi se čitao i čuvao. Upravo zbog povjerenja koje ste nam poklonili postavši naši čitatelji i pretplatnici okupili smo autore čiji vas tekstovi drže do posljednjeg slova, one čije ćete preporuke u pripremi hrane primijeniti u svojim kuhinjama, putopisce s pedigreom čijim ćete stopama krenuti od Škotske do Aspena, od Kube do Barcelone...

Ana Peršurić i Klaudio Jurčić vode vas kroz svijet vina, otkrivaju sorte, uče korak po korak kako čitati etiketu, dekantirati, a Larisa uvodi u svijet fine gourmeta s pozicije najupućenije žene u svijetu finog posuđa i opreme za visoku gastronomiju. Korak po korak u svijetu kulinarstva, pogotovo slastica, raste i naš najmlađi kolumnist Antonio.

Od ideje do realizacije s vama diše tim Slanog&Slatkog, novinari od formata i sami zaljubljenici u kuhinju i kuhanje, urednik fotografije koji pedantno i beskompromisno pazi na svaki detalj te grafički urednik. Spremamo vam još puno toga, želja i planova ne nedostaje, a ono u čemu ćemo ustrajati je da svakim brojem donosimo pred vas priče uz koje ćete rasti, smješkati se, i uživati u najslađem magazinu – Slano&Slatko. Hvala vam što se nas prepoznali i – zavoljeli :)     

I ove subote smo s vama, za 5 kuna uz Večernji list. Ostajemo na kioscima i cijeli mjesec, za 14 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije