Naslovnica Lifestyle Gourmet

Ako volite ljuto i začinjeno, ovo je recept za vas

Ovo jelo jednostavno je pripremiti, a količina je dovoljna za 4 osobe
10. ožujka 2014. u 15:05 0 komentara 414 prikaza
ljuto jelo
Foto: Thinkstock

Sastojci: 2 žlice ulja, češanj bijelog luka, 300 g svježe roštilj-kobasice, 200 g kulena (ili neke druge suhe, dimljene kobasice), veća konzerva pelata (ili ista količina svježe rajčice), 4 krumpira srednje veličine, vezica peršina.

Priprema: Izrežite krumpir na kocke i ubacite u slanu vodu. U dublju tavu ulijte ulje i zagrijte na umjerenoj vatri. Ubacite kobasice narezane na krupnije komade i tvrde kobasice narezane na “listiće”. Pecite dvije minute, a zatim dodajte rajčice. Smanjite vatru  i kuhajte 10-15 minuta uz često miješanje. Dodajte malo peršinova lista. Poslužite uz krumpir i komad francuskog kruha prepečenog u tosteru.

>>VIDEO Ovako pripremite pravi američki burger s krumpirićima i pečenim lukom

Kako je DHL postao vodeća logistička tvrtka u svijetu i kakvi su im planovi za Hrvatsku
DOSTAVA
Počeli su koristiti robote, umjetnu inteligenciju, tehnologije proširene stvarnosti i samovozeća vozila
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.