Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDINSKI ROCK SELI SE U AMERIKU

Voodoo Lizards snima pjesme s kojima će u Los Angeles

20.02.2009.
u 16:28

Varaždinski rokeri Voodoo Lizards, koji 10. ožujka odlaze u Los Angeles, ušli su u studio gdje snimaju pjesme s kojima će se predstaviti američkim producentima i menadžerima. Osim tri nove pjesme, dečki sa sobom nose i veliki optimizam. Svakodnevno su u kontaktu s Jeffom Bovom koji ih s nestrpljenjem očekuje i s kojim će već prvi dan na ručak.

- Ne bojimo se velike zemlje niti dobrih bendova, poštujemo svakog, ali uvjereni smo u svoju kvalitetu. Od nas se sada puno očekuje, a vjerujemo da ćemo opravdati sva očekivanja – kaže gitarist Jura Geci. Dečki su u petak počeli snimati prvu pjesmu “Kiss kiss lip lip”, a snimanje se odvija pod budnim okom producenta Samira Kadribašića.

- Vjerujem da će dečki to odlično odraditi i mislim da imaju velike šanse u SAD-u – ističe Kadribašić, inače bivši basist Jinxa.

Tekst i glazbu za nove tri pjesme, kao i inače, napisao je pjevač Zack Dust čiji se osebujni imidž ističe kao još jedan od aduta kojima bi Voodoo Lizards mogli osvojiti američko glazbeno tržište.

- Zack dođe sa svojim idejama, a zatim ih sva četvorica “klepamo”, odnosno radimo aranžmane – otkriva Jura timski duh u bendu što je i jedna od ključnih stvari za inozemni uspjeh.

Za američke glazbene glavešine varaždinski rokeri napravit će i multimedijalni CD “Voodoo Lizards in USA, Spring 2009.” na kojem će se uz nove naći i njihove stare pjesme, fotografije benda i biografije članova.

Nakon dva tjedna u Los Angelesu dečki će posjetiti i Seattle, grad u kojem je nastao grunge, glazbeni pravac prepoznatljiv i u njihovim pjesmama.

- Prvo što ćemo napraviti kad sletimo u LA je skinuti cipele i navući japanke i bermude jer je ondje navodno jako toplo – kaže Jura koji od malena sanja o odlasku u taj grad, a put će iskoristiti i da posjeti rodbinu koja tamo živi.

A prije nego se na mjesec dana upute preko velike bare, Voodoo Lizards u utorak 3. ožujka održat će koncert u zagrebačkom klubu Gjuro 2 na kojem će predstaviti novi EP i multimedijalni CD, a ujedno će proslaviti i treći rođendan benda. Ulaz na koncert bit će besplatan, a za dobru atmosferu pobrinut će se i DJ Mario Kovač.

Pročitajte i:

Varaždinski rockeri odlaze ostvariti američki san

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije