Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meštrovićeve Crikvine

Vojvođanski simfornijski orkestar pod vodstvom maestra Berislava Skenderovića prvi put u Splitu

Skenderović
Foto: HNK split
25.07.2014.
u 14:26

ojvođanski simfonijski orkestar osnovan je 2001. godine na inicijativu maestra Berislava Skenderovića, kao reprezentativni sastav AP Vojvodine, a organiziran je po principu ansambla “staggione“, pod nazivom Vojvođanski simfoničari

Koncertom u Meštrovićevom Crikvinama – Kaštilcu koji će u nedjelju 27. srpnja održati u sklopu 60. Splitskog ljeta po prvi put će u Splitu nastupiti Vojvođanski simfonijski orkestar. Pod ravnanjem svog direktora i umjetničkog voditelja maestra Berislava Skenderovića i uz solistički nastup violinista Marca Grazianija Vojvođanski će simfoničari izvesti djela Wagnera, Čajkovskog i Dvořaka.

Vojvođanski simfonijski orkestar osnovan je 2001. godine na inicijativu maestra Berislava Skenderovića, kao reprezentativni sastav AP Vojvodine, a organiziran je po principu ansambla “staggione“, pod nazivom Vojvođanski simfoničari. Do danas je ostvario gotovo stotinjak koncerata, dosegnuvši zavidan nivo muziciranja i visoke interpretativne standarde.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije