Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predavanje

Otvorena vrata Memorijalnog stana Marije Jurić Zagorke

Marija Jurić Zagorka
Arhiva VL
13.05.2011.
u 11:33

Zagorkina pranećakinja Branka Vegaro održat će predavanje u memorijalnom stanu, a posjetitelji će imati priliku zaviriti u Zagorkin smeđi ormar na tavanu

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana muzeja u srijedu 18.svibnja na Dolcu 8, biti će otvorena vrata Memorijalnog stana Marije Jurić Zagorke. Također u stanu Zagorke 19.svibnja u 19 sati će se održati i predavanje Branke Vegaro "U sjeni Marije Jurić Zagorke – Moja češkoaustrijska baka Aurelija“.

Posjetitelji će moći zaviriti u Zagorkin smeđi ormar, gdje se u zamotanim paketima na tavanu nalazi kartoteka pretplatnika časopisa Hrvatice, i uživati u predavanju Branke Vegaro, pranećakinje Marije Jurić Zagorke - "Bogatu ostavštinu Marije Jurić Zagorke morat ćemo i dalje tražiti u europskim izvorima, umjesto u Zagrebu iz europskog ugla. A htjela je biti samo naša ženska".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije