Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavko Štimac:

'Ne čudi me što su 'Vlak u snijegu' i 'Vuk samotnjak' i danas obožavani, pa to su vječne priče o ljudskosti'

09.01.2022.
u 16:59

Kao dječak sam odrastao u Lici, do škole u Perušiću sam svaki dan išao četiri kilometra. Čim sam odrastao, ali još kao maloljetnik, proputovao sam Europu, bila su to sigurnija vremena. A onda sam godinama živio u New Yorku i svjedočio 11. rujna. Sjećam se toga jutra kada su javili da je udario prvi avion. Bio sam na 40. ulici, tako da se mogao vidjeti dim iz palih zgrada. Krenuo sam se vraćati kući. Naravno, pješačio sam. Ljudi su dolazili iz toga smjera. Na nekima je već bila prašina koja je došla od ruševina. Atmosfera je bila – tišina. Imao sam osjećaj da gledam neki film. Jedino što mi je ostalo jako u pamćenju jest ljudska solidarnost.

Komentara 16

LO
lonicera
18:25 09.01.2022.

Ovo su divni filmovi.

IP
info_punkt
18:09 09.01.2022.

Odličan glumac.

SA
Samuraj3
19:28 09.01.2022.

Može pitanje, vidim da ima dosta Srba koji ovdje komentiraju, ok ne smeta me to. Samo me zanima što Vam je toliko interesantno da čak i komentirate u drugoj državi? Ja sada da idem komentirati u nekoj drugoj državi, najprije nemam pojma što se tamo događa kao neki domicilan čovjek. Što je kod nas toliko zanimljivo? Ili možda žao što ovdje ne živite. Ili, bez uvrede, ste špijuni možda? Svako dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?