Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjesečina

Izložba Koraljke Kovač "Mjesečina"

izložba,  Koraljake Kovač,  Mjesečina
arhiva VL
21.09.2012.
u 12:06

Krug je umjetničin simbol arhetipskih svojstava, mjera i izraz vlastitog bića kojim obuhvaća, mjeri i oplemenjuje svijet i kozmos u neprekinutoj potrazi za osobnom jezgrom bivanja, zapisao je Željko Marciuš, kustos ove izložbe

Izložba Koraljke Kovač "Mjesečina/Moonlight" otvara se u četvrtak 27. rujna u 20 sati u  studiju Moderne galerije "Josip Račić" u Zagrebu.

– Koraljka Kovač slikom utjelovljuje nepravilni krug – niz koncentričnih krugova koji centrifugalnim kretanjem vode do središta i obrnuto, centripetalnim do rubova prikaza, obruba i granica unutar, također, nepravilne četvorine. Krug je umjetničin simbol arhetipskih svojstava, mjera i izraz vlastita bića kojim obuhvaća, mjeri i oplemenjuje svijet i kozmos u neprekinutoj potrazi za osobnim središtem, jezgrom bivanja, postojanja – zapisao je Željko Marciuš, kustos ove izložbe.

Izložba ostaje otvorena do 14. listopada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije