Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert na Šalati

Hladno pivo 25. svibnja na Šalati slavi svoj 25. rođendan

Hladno pivo, Arena
arhiv Menart
29.01.2013.
u 10:17

Hladno pivo svoj je prvi koncert održalo prije 25 godina, kako sami kažu, ravno iz lokalnog parkića s pivima u ruci, kako i doliči jednom mladom sastavu punk-rock izričaja

Ne propustite glavni spektakl u Hrvatskoj u povodu obilježavanja četvrt stoljeća slobodne misli i zvuka iz slobodnih Gajnica – moto je kojim Hladno pivo najavljuje veliki koncertni spektakl krajem svibnja u Zagrebu. Naime, 25. svibnja bend slavi svoj 25. rođendan koncertom na Šalati.

Hladno pivo svoj je prvi koncert održalo prije 25 godina, kako sami kažu, ravno iz lokalnog parkića s pivima u ruci, kako i doliči jednom mladom sastavu punk-rock izričaja. Popeli su se na pozornicu izviđačkog natjecanja u Kumrovcu i započeli svoju veliku glazbenu priču.  Danas, nakon punih 25 godina distorzija pozornica, instrumenata i vlastitih glasnica, ovi veliki mladići to rade na malo drukčiji način… Piva su, naravno, još uvijek u ruci, ali pozornica je mnogo veća od one u Kumrovcu davne 1988. godine.

Da bi obilježili svoj trnoviti put od jednog malog i neiskusnog benda do ostvarenog sna i pritom pokazali kako su i nakon četvrt stoljeća ostali vjerni sebi i svom izvornom glazbenom izričaju, Hladno pivo još jednom će se popeti na veliku pozornicu zagrebačke Šalate i dići publiku na noge.

Komentara 1

SE
sestrićna
11:41 29.01.2013.

koga briga--

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije