Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvučna promocija

Glazba kao početak i kraj kratkih priča kojima je glavna tema

Mračni predmet želja
arhiva VL
25.05.2011.
u 14:43

Bend Mračni predmet želja posljedica je književno-glazbenih napora redatelja Ognjena Sviličića, novinara Arsena Oremovića i književnika Borivoja Radakovića, uz Damira Smiljanića za bas gitarom i glumicu Anu Majhenić kao vokal

Počelo je s prilogom Ritam Večernjeg lista. Slijedio je prvi, a sada već i drugi "Zvučni zid", knjiga kratkih priča o glazbi. I kao što se i priliči na promociji knjige “Zvučni zid II - Vinilne priče”, održanoj u utorak u zagrebačkoj Tvornici, svirao je bend Mračni predmet želja - posljedica književno-glazbenih napora redatelja Ognjena Sviličića, novinara i urednika Arsena Oremovića i književnika Borivoja Radakovića. Ovaj put s njima su bili i glazbeni profić Damir Smiljanić za bas gitarom i glumica Ana Majhenić kao vokal benda. U tvrdom uvezu knjige je i bonus CD s tri pjesme koje je producirao legendarni Piko Stančić, dok se na obradi “Ene” pojavljuje i sam Darko Rundek.

Publika okupljena na promociji vidjela je i spot snimljen za pjesmu “Jer odlaziš” te čula odlomke iz priča Hrvoja Šalkovića i Mirele Priselac Remi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije