Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje

Festival \"Perforacije\" otvaraju i zatvaraju festival \"Prelet\"

Prelet foto ljubljana
Foto: \"
1/3
26.05.2012.
u 10:35

Perforacije predstavljaju uspješni projekt Noći performansa kao inovativan izum koji kombinira performans i nightlife, a postoji i kao izvozna platforma regionalnih izvedbenih kulturnih koncepata u Beogradu, Brestu te sada i Ljubljani

Šesti po redu, festival \"Prelet\" počeo je u četvrtak u Slovenskome mladinskom gledališću u Ljubljani gdje će još jednom uprizoriti presjek najupečatljivijih performansa ove skupine koja već više od pola stoljeća, kada je u pitanju kontekst, ideja i estetika izvedbi proširuje, propitkuje i balansira na marginama konvencionalnog kazališta. Festival Perforacije prvi puta gostuje na festivala i ko-producira otvaranje i zatvaranje festivala svojim uspješnim projektom Noći performansa. Noć Performansa, kao inovativan izum Perforacija koji kombinira performans i nightlife, već je dva puta u sklopu svog festivala ponudio jedinstvenu priliku za uživanje u izvedbenim umjetnostima u Zagrebu ali i kao izvozna platforma regionalnih izvedbenih kulturnih koncepata u Beogradu, Brestu te sada i Ljubljani. U Ljubljani gostuju Vlasta Delimar, Željko Zorica i Petra Kovačić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije