Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotoklub Zagreb

"Čovjek u urbanom okružju" predstavlja slovenske fotografe

Andreja Ravnak
Andreja Ravnak
01.04.2011.
u 13:46

Bit će predstavljene 43 fotografije većeg formata 23 autora, odnosno autorica, koje su u većini

Izložba fotografija članova Društva fotografa Svit iz Celja pod nazivom „Čovjek u urbanom okružju“ otvara se u utorak, 5. travnja, u 19 sati u Galeriji Fotokluba Zagreb. Bit će predstavljene 43 fotografije većeg formata 23 autora, odnosno autorica, koje su u većini.

Riječ je o prvoj tematskoj izložba ove najuspješnije slovenske fotografske udruge, koja je izuzetnim stvaralačkim domišljajima i djelovanjem i iznimnim rezultatima svojih članica i članova na natječajnim izložbama u Sloveniji i u svijetu ostvarila visoko mjesto na ljestvici uspješnosti sličnih udruga u okviru nacionalne i međunarodne fotografske federacije.

Fotografije su nastale tijekom 2010. godine u kojima autori objedinjuju svoja razmišljanja i stavove o urbanom okružju, propitujući istovremeno likovne i tehničke potencijale medija unutar kojeg djeluju. Društvo djeluje tek nepunih šest godina i već na početku djelovanja proglašeno je najuspješnijom udrugom Slovenije, a tu su laskavu titulu do danas osvajali još četiri puta. Isto tako, najuspješniji članovi društva su u sklopu natjecanja Foto-saveza Slovenije za najuspješnijeg izlagača u zemlji i natjecanja za najuspješniju fotografiju godine gotovo svake godine osvajali čelna mjesta na nacionalnoj ljestvici najuspješnijih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije