Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENJIVO

Snijeg zabijelio Zagreb, sutra nas već očekuje toplije vrijeme

snijeg, zagreb
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
30.01.2017.
u 12:03

Najviša dnevna temperatura većinom od -4 do 1, u gorju malo viša, a na Jadranu od 8 do 13 stupnjeva Celzijusovih.

Djelomice i pretežno sunčano, a najsunčanije će biti na Jadranu i u višem gorju, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Državni hidrometeorološki zavod Hrvatske (DHMZ).

U nizinama unutrašnjosti niski oblaci i mjestimice dugotrajna magla, a vrlo rijetko može biti i slabog snijega. Prema kraju dana sa zapada naoblačenje uz kišu na sjevernom Jadranu, a u Gorskom kotaru i snijeg. Vjetar većinom slab, navečer i u noći na Jadranu mjestimice umjereno jugo. Najviša dnevna temperatura većinom od -4 do 1, u gorju malo viša, a na Jadranu od 8 do 13 stupnjeva Celzijusovih.

Sutra nas očekuje promjenljivo, na zapadu i pretežno oblačno, a danju će u nizinama unutrašnjosti biti osjetno toplije. Još će ujutro u unutrašnjosti biti niske naoblake i magle. Na sjevernom Jadranu povremeno kiša, na riječkom području moguće obilnija. U gorju će u početku padati i snijeg, a oborina se ponegdje može smrzavati u dodiru s hladnim tlom. 

Kasno poslijepodne te osobito krajem dana kiša se očekuje i u ostatku unutrašnjosti. Puhat će umjeren jugozapadnjak i jugoistočnjak, u gorju na udare i jak, a na Jadranu jugo. Najniža jutarnja temperatura uglavnom između -8 i -2, a na Jadranu od 4 do 9. Najviša dnevna između 3 i 8, a na Jadranu od 9 do 13 °C.

>> Konačno kraj minusima: Evo kojeg dana sljedećeg tjedna se prestajemo smrzavati

Komentara 4

NI
Niko33
12:10 30.01.2017.

Koji snijeg???

TR
Trnjanec
12:28 30.01.2017.

U Zagrebu nije padao nikakav snijeg.

BI
Binga01
15:05 30.01.2017.

HINA ispostava Beograd ima čudnu prognozu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije