Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
villa anna

Riječki tajkun Damir Vrhovnik prodaje vilu za 3,5 milijuna eura

vila anna, vrhovnik (1)
Foto: Lider plus nekretnine
1/8
04.01.2011.
u 09:10

- Točno je da samo oglasili prodaju vile, ali budući da je riječ o privatnoj stvari, ne bih to komentirao, rekao je Vrhovnik

Damir Vrhovnik, bivši dugogodišnji direktor brodogradilišta Viktor Lenac, odlučio je prodati svoju raskošnu Villu Annu na Pećinama u Rijeci.

Kako doznaje Novi list, početna je cijena Vrhovnikove vile 3,5 milijuna eura.

- Točno je da samo oglasili prodaju vile, ali budući da je riječ o privatnoj stvari, ne bih to komentirao, rekao je riječki tajkun za Novi list, koji je villu kupio i uredio početkom tisućljeća.

U opisu vile na portalima agencija za nekretnine koje su oglasile prodaju navodi se da se nalazi u elitnom dijelu Rijeke s vlastitim perivojem i dodatnim objektom (bazen, fitness, sauna, soba za masažu).

Osim uobičajene opreme poput balkona, centralnog grijanja, garaže, terase, vrta... Villa Anna ima i mnogo dodatnih sadržaja kao što su lovačka soba, vinoteka, sunčalište, vlastita energana, sustav održavanja zelenih površina). Brutto kvadratura stambenog objekta je 610.97 četvornih metara.

Ključne riječi

Komentara 33

KA
Karla
15:04 04.01.2011.

Ajde Jovanoviću, istraži svog prijatelja. Njegova je imovina i vila veća od Milinovićeve. Nadam se da će i ove komunjare Linićeve bagre doći pod istragu USKOK-a. SVI nek odgovaraju i vrate novac ovom narodu!

EU
eugenie
10:00 05.01.2011.

samo je u metku spas za takve hrvate i slične. Bili oni crveni, crni, bijeli... A krepat možemo svi, sa novčanikom ili bez njega. I nema drugog spasa. Oduzeti im sve što su nakrali ali neće moći bez sile.

Avatar sawanah
sawanah
00:02 05.01.2011.

Diktatura proletarijata! Vid\' naših socijaldemokratskih proletera kako su se teškim radom skučili. Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije