Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborna debata

Prvo sučeljavanje šefova SDP-a i HDZ-a nakon 13 godina. Zna se kada i gdje

milanović plenković
Foto: Pixsell
02.08.2016.
u 10:35

Šef HDZ-a Andrej Plenković i šef SDP-a Zoran Milanović održat će prvu televizijsku izbornu debatu

Nakon što je predsjednik SDP-a Zoran Milanović pozvao predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića na javnu debatu, na što je Plenković i pristao, konačno će se nakon 13 godina televizijska izborna debata između predsjednika HDZ-a i SDP-a održati na HTV-u 12. kolovoza u 20 sati. Debata će se prenositi uživo, a trebala bi trajati između 60 i 70 minuta, piše Novi list.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je sinoć da je spreman na sučeljavanje sa šefom SDP-a Zoranom Milanovićem za kojeg je ocijenio da je zadnjih dana vrlo brzo evoluirao što se tiče razine dijaloga. "Prilikom isticanja kandidature spremno sam rekao da želim sučeljavanja i ponuditi javnosti mogućnost da vide koje programe nude glavne stranke. Vidim da je Milanović od uvreda prije nekoliko dana do debate, dijaloga te današnjih izraza ljubavi evoluirao u svojim stavovima", rekao je Plenković na konferenciji za novinare u središnjici HDZ-a. 

Podsjetimo, šef SDP-a Zoran Milanović, nešto prije no što je predsjednik HDZ-a i sâm potvrdio da dolazi na javnu debatu, poručio mu je: "Dajte mi to učinite za ljubav i dođite na sučeljavanje".

> > Milanović poručio Plenkoviću: Učini mi to za ljubav i dođi na sučeljavanje! Beljak napravio lapsus – koaliciju nazvao Domoljubnom

> > Andrej Plenković: Spreman sam na sučeljavanje pred sam početak kampanje

Komentara 24

DU
Deleted user
10:54 02.08.2016.

Na vrh SDP-ovih lista Milanović, vrlo promašeno, postavio staru, provaljenu ekipu: Milanka Opačić, Branko Grčić, Željko Jovanović, Arsen Bauk, Peđa Grbin... S takvima se izbori ne mogu dobiti. Pa ni uz potporu crvenih medija.

Avatar Jose Bielich
Jose Bielich
11:31 02.08.2016.

Zoran Milanović je pročitana knjiga bez sadržaja. Plenković ima lak zadatak, samo treba podsjetiti što je pisalo u Planu 21, koliko je puta Ustavni sud rušio zakone drugova ministara tviteraša, koliko su ostavki drugovi ministri tviteraši dali nakon što nisu ostvarili zacrtani cilj (Hajdaš-Dončić npr.) te s kim se čistunac Zoki okružio - lovcem na radiouređaje Beljkom, švercerom mandarina Jambom, osuđenim kriminalcem Vlahušićem, nesposobnim i mutnim Jakovinom itd. Bit će ovo težak poraz za Zokija i njegov odlazak u političku mirovinu.

DS
darko.sabljak
10:51 02.08.2016.

Tako nam izgleda buducnost. Nedostaju zene, onako usput. Tko ih voli cut ? A kamoli gledati ?! Ali, idu nam opet neki izbori, pa im treba dati priliku, mislim mladima, svjezima. Onima, koji nisu nikad radili nekakav posten posao,a imaju dobru satnicu. Da cujemo, sta nam imaju za reci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije