Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova akcija

Aktivisti Živog zida dužnicima ilegalno priključivali vodu

voda
Foto: Youtube
1/2
05.06.2015.
u 11:26

Voda je temeljno ljudsko pravo bez obzira na to što gospoda iz Zagrebačkog holdinga mislila o tome, poručuju aktivisti Živog zida

Nakon što se Živi zid na YouTubeu pohvalio akcijom u kojoj su ilegalno na električnu mrežu priključivali dužnike koje je HEP isključio, sada su objavili novi video u kojem pokazuju kako spajaju cijevi i ljudima kojima je zbog neplaćenih računa isključena voda vraćaju istu u optjecaj.

 - Voda je temeljno ljudsko pravo bez obzira na to što gospoda iz Zagrebačkog holdinga mislila o tome, poručuju aktivisti Živog zida.

>> Živi zid ilegalno uključuje struju dužnicima

Ključne riječi

Komentara 23

SO
Sos
15:44 05.06.2015.

VODA je boziji dar nije nicije vlasnistvo !!!Nemoze netko si uzet za pravo glumit gospodara svega pa cak zivota i smrti !Neka mafija dokaze da su oni ti koji su izmislili ili proizveli VODU!!!!!!!!!!!!

JO
josipnov
12:03 05.06.2015.

Svaka čast za ŽIVI ZID:)

DK
damir.kovac.5
15:59 05.06.2015.

Za sve sa stavom "ja sam b udala što plaćam" - nitko ne govori o neplaćanju nego o odgodi plaćanja, osim toga, postoje i vladine mjere kao otpis dugova, što smo vidjeli nedavno. Umjesto da se svi zajedno borimo protiv lopova koji nas kradu 25 godina, vi ste se okomili na ljude koji se bore za osnovna ljudska prava, e moj narode...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije