Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spectre

Radiohead objavio svoju odbijenu pjesmu za James Bond serijal. Poslušajte!

thom yorke
Foto: DPA/PIXSELL
26.12.2015.
u 10:42

A Radiohead je napravio orkestralnu verziju nazvanu "Spectre",a dostupan je za besplatno skidanje na Soundcloudu

Bend Radiohead objavio je pjesmu koju su snimili za najnoviji James Bond film "Spectre". Bend je otkrio da ih se platilo da napišu glazbu za film, ali da "nije uspjelo" te da glazba nije iskorištena za prvotnu namjeru.

Na kraju, pjesma Sama Smitha "Writing's on the wall" završila je kao glavna filmska glazbena tema.

A Radiohead je napravio orkestralnu verziju nazvanu "Spectre",a dostupan je za besplatno skidanje na Soundcloudu, piše BBC

Pjevač Thom Yorke napisao je na Twitteru:

– Prošle godine tražili su nas da napišemo temu za Bond film Spectre. Nije uspjelo, ali je pjesma postala nešto samo naše, i jako je volio. Kako se bliži kraj godine, smatrali smo da biste je možda željeli čuti. Sretan Božić. Neka Sila bude s vama."

>> Inteligentni ljudi slušaju Radiohead, a oni s manjom inteligencijom Beyonce?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije