Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BJEŽITE LJUDI...'

Hrvati su stigli u Lens! Pogledajte kako su pjesmom i plesom razbudili Francuze

Hrvatski navijači
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/36
25.06.2016.
u 08:42

Navijači u "kockicama" odmah su se bacili "na posao" i u noćnim satima napravili lijepu atmosferu u središtu grada.

Dio hrvatskih navijača sinoć je stigao u Lens gdje će vatreni večeras protiv Portugala igrati osminu finala Europskog nogometnog prvenstva. Navijači u "kockicama" odmah su se bacili "na posao" i u noćnim satima napravili lijepu atmosferu u središtu grada. Pjesmom su budili su okolne stanare, pjevali i plesali ispred obližnjih barova.

Utakmica počinje u 21 sat, a izbornik Ante Čačić na teren bi trebao poslati idući sastav: na golu Danijel Subašić, u zadnjoj liniji Darijo Srna, Vedran Ćorluka, Domagoj Vida i Ivan Perišić, u vezi Milan Badelj, Luka Modrić i Ivan Rakitić, na krilima Marcelo Brozović i Ivan Perišić, te u napadu Mario Mandžukić.

>> Dirigentsku palicu protiv Portugala uzima maestro Modrić, a Ronaldo će se tresti zbog Subašića

Komentara 2

DI
Divka
09:06 25.06.2016.

Sa dovojicom Perišića možemo pokoriti cijeli svijet... :D ... čitate li vi ono što pišete???? Pravite od VAŠEG lista komediju... stvarno više izgleda kao komik tisak a ne ozbiljna novina... sramota za nekoga koji glasi kao vodeći tisak u zemlji,, ili je sve odraz stanja u našoj "Banani"????

SA
santos008
09:00 25.06.2016.

Pavicu sta ti znaci ono vise naslova''Bjezite ljudi'',ti nemas potrebe da bjezis jer ne pripadas njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije