Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijera spota

Pogledajte spot za singl 'Nevidljive stope' Darije Hodnik

daria hodnik
Foto: PR FOTO
1/2
22.01.2015.
u 19:00

Poznata kao osoba koja uz bok stoji najvećim hrvatskim pa i regionalnim zvijezdama, Daria Hodnik, jedan od naših najpoznatijih pratećih vokala, prošle je godine započela svoju samostalnu karijeru

Poznata kao osoba koja uz bok stoji najvećim hrvatskim pa i regionalnim zvijezdama, Daria Hodnik, jedan od naših najpoznatijih pratećih vokala, prošle je godine započela svoju samostalnu karijeru.

Najveću podršku da se okuša i kao glavni solista, dobila je upravo od svojih kolega, s kojima dugo godina surađuje, snimajući zajedno s njima u studiju ili nastupajući diljem regije na velikim pozornicama.

Bilo bi zaista nepravedno prema publici da jedan ovakav vokal ostane samo u pozadini poznatih izvođača jer s takvim dugogodišnjim iskustvom i završenom Muzičkom akademijom, Daria ima sve što treba.

Nakon prvog singla "Iza tvojih riječi", koji je predstavila tijekom prošle godine, a koji je izazvao val pozitivnih komentara i reakcija, došlo je vrijeme za novu pjesmu.

Radi se o pjesmi "Nevidljive stope", autora glazbe i aranžmana Dragana Brnasa, koji zajedno s Predragom Martinjakom potpisuje i tekst.

Baš kao i na prvoj pjesmi, Daria je oko sebe okupila profesionalnu ekipu glazbenika, a tako su na ovoj svoj trag ostavili Dado Marinković, Goran Delač, Miroslav Lesić, Dragan Brnas, ali i Igor Ivanović na mixu i masteringu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije