Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samostalno u zadru

HSP AS na komunalne izbore izlazi sam, a koalicija s HDZ-om stabilna?

HSP AS, Zadar
Frane Šarić
23.10.2014.
u 10:52

Na upit je li istinita informacija da je HDZ odbio nakon upozorenja HSP AS i HDZ-u zbog nedavnog nasilja u gradskoj vijećnici, Dvorski je rekao kako ne želi komentirati HDZ.

HSP AS će na izbore za Mjesne odbore izići samostalno u Zadru bez HDZ-a, no koalicija u gradskoj vlasti s HDZ-om je stabilna. Rekao je to Rudolf Dvorski predsjednik zadarskog HSP AS u najavi izbora za mjesne odore u Zadru koji će se održati za mjesec dana.

Na upit je li istinita informacija da je HDZ odbio nakon upozorenja HSP AS i HDZ-u zbog nedavnog nasilja u gradskoj vijećnici, Dvorski je rekao kako ne želi komentirati HDZ. 

- Nismo zadovoljni kako funkcioniraju mjesni odbori u Zadru gdje ljudi uopće ne znaju tko je predsjednik njihovih mjesnih odbora. Zalagat ćemo se za decentralizaciju proračunskih sredstava prema mjesnim odborima za njihove komunalne potrebe. Uvjeren sam da ćemo izaći u najviše i to u 25 mjesnih odbora. Ovo nam je test i uvjeren sam u veliki uspjeh - rekao je Dvorski.

>>HSP AS izlazi samostalno, HDZ u zadarskom vijeću gubi podršku?

>>Pupić Bakrač o Kalmetinim prozivkama: Svaki kriminalac može biti gradonačelnik

Komentara 1

DU
Deleted user
11:30 23.10.2014.

Fali vam jedno "S", ASS

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije