Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA GA PRIJAVA

Pijan se slupao kod Zadra, pa u Vodicama lažno prijavio da je pretučen

Policajac
Foto: ilustracija
13.04.2015.
u 10:42

Utvrđena mu je koncentracija alkohola u organizmu od 2,8 promila

Vodičanin (28) osumnjičen je za lažno prijavljivanje kaznenog djela nakon što je 10. travnja u kasnim noćnim satima u Hitnoj medicinskoj pomoći u Šibeniku zatražio liječničku pomoć i rekao da ga je pretuklo više osoba. Tom prilikom su mu konstatirane teške tjelesne ozlijede, a utvrđena mu je koncentracija alkohola u organizmu od 2,8 promila.

- Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni lažno prijavio kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda iako je znao, a što je kriminalističkim istraživanjem i utvrđeno, teže ozlijede zadobio u prometnoj nesreći na području Policijske uprave zadarske. 

Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku - istakli su u šibenskoj policiji.

>> Švicarac lažno prijavio krađu auta koji mu je razbio prijatelj

>> Prodao vozilo i prijavio krađu pa ga onda i oteo

Komentara 1

LI
liliZG
11:31 13.04.2015.

ma čovjeku se samo pomješali dani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije