Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Klemm:

'Nisam se nagodio, ako država smatra da sam kriv, spreman sam odgovarati'

Josip Klemm
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
12.02.2016.
u 10:10

Klemma se tereti zbog utaje poreza, a svi su njegovi suoptuženici priznali krivnju te su osuđeni temeljem nagodbi s tužiteljstvom

– Nisam se nagodio, a ako država smatra da sam kriv, spreman sam odgovarati. Nisam nikada oštetio državu, a u svom poslovanju sam platio 200 milijuna kuna poreza. Ako sam nešto i napravio, napravio sam iz neznanja – kazao je Josip Klemm izlazeći iz zagrebačkog Županijskog suda.

Tamo je trebalo biti održano pripremno ročište koje je odgođeno zbog bolesti tužiteljice. Klemma se tereti zbog utaje poreza, a svi su njegovi suoptuženici priznali krivnju te su osuđeni temeljem nagodbi s tužiteljstvom.

>> Nagodio se i posljednji Klemmov suoptuženik

>> Klemm: Nije to tajni sastanak, nismo sekta. Matić: 'Politiko, što si nam napravila'

Komentara 40

MO
mozdaznam
10:20 12.02.2016.

ti si jedan prepotentni lažljivac koji nema pravo pricat u ničije ime. imao si moju podršku sve dok nisam čuo od normalnih branitelja kako se s visoka i krajnje bahato ponasas prema istima.

JK
ja-kan
10:43 12.02.2016.

Iskreno ja ovoga Klema ne mogu smisliti, prvenstveno zato što izrabljuje svoje radnike, ali za ovo mu svaka čast kakve nagodbe, guljenje krompira i sl, ako si kriv u Lepoglavu uz oduzimanje imovine.

Avatar docCL
docCL
10:55 12.02.2016.

Klemm je vjerodostojnost izgubio slizavsi se s Maticem i Vidovicem poradi osobnih interesa sto je njegova karakterna odrednica. Privatizirao je bunt branitelja iz satora i usmjerio ga u pogresnom smjeru. Umjesto konstruktivnog i osmisljenog prosvjeda sve se svelo na letargiju i osobnu promidbu nekolicine. Pocetna potpora gradana svela se na antipod poradi bezidejnosti nekolicine ljudi koji su znali voditi rat no u miru su bezidejni mlohavci. Izdaja Klema je slag na tortu a manjak reakcije na istu vodstva prosvjeda pokazuje svu manjkavost istih koji su osobnu promociju podredili interesu branitelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije