Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije priveden

Istražitelji su nemoćni. Ne znaju zašto je ubijen navijač Dinama

Sloboština
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
18.04.2017.
u 21:20

Ante Škember (29) ubijen je na Uskrs, a preminuo je od ozljede koju mu je netko zadao nožem. Ubojica ga je ostavio da iskrvari

– Tko nam je uzeo našeg Antu, tko nam ga je uzeo – još su se na Uskrsnu večer pitali braća i najbliži prijatelji Ante Škembera (29) iz Velike Gorice kojeg je u nedjelju između 17 i 18 sati netko ubo nožem i ostavio ga da iskrvari u travnatom kanalu na zagrebačkoj Sloboštini. Odgovor na to pitanje nisu dočekali niti dva dana nakon ubojstva, jer za to ubojstvo, barem su tako tvrdili u zagrebačkoj policiji, osumnjičenika nisu imali ni u utorak. Iako je jedan od braće ubijenog 29-godišnjaka na Uskrsni ponedjeljak kazao kako “misli da zna tko ga je ubio” u utorak je odlučio “okrenuti ploču”.

Još nitko nije priveden

– Molim vas da se okrenete i odete, pustite nas da se nosimo s našom boli jer nam nije lagano, a osim toga nije istina da znamo tko je ubojica -–kazao nam je jučer brat Ante Škembera koji nas je zajedno s još nekoliko prijatelja, baš kao i dan prije, dočekao pred njihovom obiteljskom kućom. Okolnosti pod kojima je Ante Škember ubijen, kao i motiv zbog kojeg je ubojstvo počinjeno i dalje su nepoznanica. Ono što je poznato jest da je iskrvario od velike rane koje mu je netko zadao nožem, a koja se protezala od slezene duž gotovo cijelog trbuha.

Policajci su me pitali jesam li čula neku galamu i tučnjavu na Uskrs oko 17 sati, raspitivali su se i jesam li vidjela nekog dečka kako se drži za trbuh i prolazi ulicom, ali nisam im bila od prevelike pomoći jer nisam ništa vidjela – kazala je jedna od stanarki Sloboštine koja živi desetak metara od kanala u kojem je Škember pronađen. Kod nje su se, baš kao i kod drugih stanovnika tog zagrebačkog kvarta koji žive u blizini mjesta gdje je pronađeno tijelo policajci raspitivali o tome jesu li čuli tučnjavu. Kako se sve odigralo na Uskrs pa je većina ljudi bila na putu, a oni koji nisu zbog kiše ostali u kućama i stanovima, policija od susjeda nije doznala ništa što bi im previše moglo koristiti u istrazi.

Doteturao do stanice?

Da je do neke tučnjave došlo kod mjesta gdje je Škember pronađen, a da ju doista nitko nije vidio, malo je vjerojatno, s obzirom na to da se kanal pored kojeg su u utorak gorjeli deseci lampaša nalazi na prilično prometnoj Aveniji Većeslava Holjevca. Stoga istražitelji ne odbacuju ni mogućnost da se sukob dogodio negdje drugdje, pa da je Škember naknadno uspio doteturati do autobusne stanice uz koju se nalazi kanal, a gdje je zatim zbog gubitka krvi pao u nesvijest i ostao ležati sve dok ga nije ugledala prolaznica.  

>>'Mislimo da znamo tko ga je ubio, zna i policija, pa neka ga nađu i privedu'

>>Muškarac nađen mrtav u stanu nakon četiri dana

Ključne riječi

Komentara 6

BJ
Bjelovar112
22:56 18.04.2017.

koji naslov vjerojatno bi decko bio spikan i da nije navijac Dinama . samo zlo i nesreca odnose mladost nasu .

DU
Deleted user
07:01 19.04.2017.

Taj teroristicki akt,je sigurno neko vidijo,ali je kod gradjana strah prevelik da to kazu policiji,tko je to ucinijo,kod gradjana je nepovjerenje prema policiji ogromno,pa niko nista "nije vidijo,nije cuo",covjek ubijen u skoro najprometnijem djelu Zagreba,a niko nista ni je primjetio,zaista je za nepovjerovati.

DU
Deleted user
01:21 19.04.2017.

U prvim vijestima, braća ubijenog su rekli da i oni i policija znaju tko je ubica. I što sad ovo znači?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije