Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije priveden
Povratak na članak

Istražitelji su nemoćni. Ne znaju zašto je ubijen navijač Dinama

Ante Škember (29) ubijen je na Uskrs, a preminuo je od ozljede koju mu je netko zadao nožem. Ubojica ga je ostavio da iskrvari

Komentari 6

BJ
Bjelovar112
22:56 18.04.2017.

koji naslov vjerojatno bi decko bio spikan i da nije navijac Dinama . samo zlo i nesreca odnose mladost nasu .

VL
DU
Deleted user
07:01 19.04.2017.

Taj teroristicki akt,je sigurno neko vidijo,ali je kod gradjana strah prevelik da to kazu policiji,tko je to ucinijo,kod gradjana je nepovjerenje prema policiji ogromno,pa niko nista "nije vidijo,nije cuo",covjek ubijen u skoro najprometnijem djelu Zagreba,a niko nista ni je primjetio,zaista je za nepovjerovati.

VL
DU
Deleted user
01:21 19.04.2017.

U prvim vijestima, braća ubijenog su rekli da i oni i policija znaju tko je ubica. I što sad ovo znači?

VL
Avatar burgos1948
burgos1948
17:37 20.04.2017.

Sad su braća shvatili , da bi pošto znaju tko je brata otvorio kao konzervu , mogli i oni tako isto proći . I tada nastupa amnezija . Mislim , ova policija već kvalificira da to nije teško ubojstvo nego ozljeđivanje sa smrtnom posljedicom . Jaki detektivi nema što . Ma sve to treba smjenit , kažem ja .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.