Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika zainteresiranost

Listopadski koncert S.A.R.S.-a u Velikoj dvorani Doma sportova

S.A.R.S
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
15.09.2014.
u 09:41

Koncert 25. listopada bit će najveći i najvažniji solo koncert S.A.R.S.-a u Hrvatskoj. Samo ove godine grupa će nastupati više od 100 puta po cijeloj regiji

Zbog velikog interesa odlučeno je da će se zagrebački koncert grupe S.A.R.S. održati 25. listopada u Velikoj dvorani Doma sportova.

Koncert 25. listopada bit će najveći i najvažniji solo koncert S.A.R.S.-a u Hrvatskoj. Samo ove godine grupa će nastupati više od 100 puta po cijeloj regiji što ih u ovom trenutku čini daleko najtraženijom koncertnom atrakcijom ovih prostora. Zagrebačka svirka predstavit će Žareta i ekipu na raskošno produciranoj pozornici u najomiljenijoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj, dvorani koju bend dobro poznaje od trijumfa na Pozitivnom koncertu.

Pred njima će, osim Zagrepčana biti publika iz doslovce svakog kuta države, a i susjednih zemalja. Prema prvim izvještajima fanovi kupuju ulaznice u Osijeku, Rijeci, Šibeniku, Čakovcu. Dubrovniku, Karlovcu, Sisku i Slavonskom Brodu, a ima ih koji će na koncert stići iz Maribora i Ljubljane.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Foto: Petar Glebov/Pixsell

Već kod tri rasprodana koncerta u Tvornici kulture vidjelo se da S.A.R.S. ima snagu i brojnost fanova za najveće zagrebačke dvorane. Objava koncerta u Domu sportova samo je dodatno mobilizirala vojsku obožavatelja zbog kojih se sad, 40 dana prije koncerta, službeno objavljuje da će beogradski sastav nastupati u Velikoj dvorani.

Iznimna popularnost vidi se i po impresivnom broju pregleda njihovih spotova na You Tubeu. “Perspektiva” je debelo prešla 9 milijuna, “Buđav lebac” će uskoro uloviti 5 milijuna, “Lutka” je na 3.800.000 pregleda, “Debeli lad” na gotovo 2,5 milijuna, “To rade” je na 2.800.000, a “Rakija” će uskoro prijeći 3 milijuna. Ukupno, samo su spotovi S.A.R.S.-a na YT-u poslušani i pogledani više od 30 milijuna puta.

>>S.A.R.S. najavio veliki koncert u Domu sportova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije