Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nude Još niz pogodnosti

Za ovaj posao plaća je 451.360 kuna godišnje. Provjerite zadovoljavate li uvjete

Posao - ilustracija
Pixabay
24.12.2020.
u 14:59

Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, korištenje kantine, nagrađivane programe, zdravstveno osiguranje i još puno toga

Multinacionalna kompanija AVL jedna je od najvećih svjetskih kompanija za razvoj, simulaciju i testiranje tehnologija za automobile, kamione i velike strojeve. U potrazi je za pojačanjem na poziciji Lead Engineer Vehicle Durability & Stiffness (m/ž).

Potrebno je najmanje pet godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima uz iskustvo u radu s OEM. Traži se poznavanje važnih regulativa i metoda te entuzijazam automobilski razvoj i tehničke inovacije. Od kandidata se očekuju pedantna radna etika i samoinicijativa.

Video: Što mislite, može li se u Zagrebu živjeti od 5000 kuna plaće?

Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, korištenje kantine, nagrađivane programe, zdravstveno osiguranje i još puno toga. Za ovaj posao u Grazu, Austrija, osigurana je godišnja zarada do 451.360 kuna, piše Poslovni dnevnik.

Prijave su otvorene do 13.1.2021. Aplicirajte

 

Ključne riječi

Komentara 1

BI
Biouskoli91
15:53 24.12.2020.

Koja je svrha ovog clanka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije