Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fondovi

Odličan tjedan - gotovo svim fondovima porasla vrijednost

stock
Arhiva Vl-a
28.03.2011.
u 17:47

Rezultati fondova kretali su se u rasponu od -1,36 posto pa do +4,11 posto a četrdeset i pet fondova zabilježilo je rast veći od jedan posto

Iza nas je odličan tjedan u kojem je čak devedeset od ukupno devedeset i tri fonda zabilježilo porast vrijednosti udjela. Rezultati fondova kretali su se u rasponu od -1,36 posto pa do +4,11 posto a četrdeset i pet fondova zabilježilo je rast veći od jedan posto. Najuspješniji dionički fond protekloga tjedna bio je fond Ilirika Gold (+4,11 posto) a slijedi ga ZB euroaktiv (+3,48 posto). Jedini gubitnik kod dioničkih fondova bio je fond MP Mena HR (-1,36 posto). Kod mješovitih fondova najveći dobitnik je OTP uravnoteženi (+2,43 posto) a slijedi ga Ilirika JIE Balanced (+2,37 posto). Najveći pad kod mješovitih fondova zabilježio je fond NFD Aureus Emerging Markets Balanced (-0,49 posto) a iza njega je Raiffeisen Balanced (-0,10 posto). Najveći dobitnik kod obvezničkih fondova je Raiffeisen Bonds (+0,34 posto) a slijedi ga Erste Bond (+0,29 posto). Kod obvezničkih fondova niti jedan fond protekloga tjedna nije imao pad vrijednosti. Novčani fondovi imali su također pozitivne rezultate a najuspješniji je bio Erste Euro-Money (+0,36 posto).

NAPOMENA: Kod izračuna tjednih promjena fondova, u obzir su uzeti rezultati za razdoblje od 17.03. do 24.03. 2011. godine.

 www.hrportfolio.com

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije