Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka Nadzornog odbora

Herwig Langanger novi je član uprave Styria Media Groupa

storyeditor/2022-06-21/hervig.jpg
DIE PRESSE
22.06.2022.
u 13:30

Profesionalna karijera Herwiga Langangera u Styria Media Groupu počela je 2004., i to u sektoru Styria IT u Grazu. Godinu dana kasnije prešao je u Die Presse, a predsjednik uprave tih novina postao je 2014. godine. Na toj će funkciji za sada i ostati.

Herwig Langanger postaje novi član uprave Styria Media Groupa uz predsjednika uprave Markusa Maira i Bernharda Kienera čiji su ugovori produljeni za još pet godina. To je, naime, jučer objavljena odluka Nadzornog odbora Styria Media Groupa.

Herwig Langanger trenutačni je predsjednik uprave Die Pressea, novina sa sjedištem u Beču, a novu će funkciju na idućih pet godina preuzeti 1. rujna 2022. godine. Podsjetimo, uprava je imala samo dva člana od kada je 19. svibnja ove godine nakon duge i teške bolesti u Austriji preminuo dotadašnji član uprave Kurt Kribitz.

– Uprava će pod vodstvom Markusa Maira nastaviti voditi Styria grupu sa svojom strateškom vizijom, razboritošću i kontinuitetom. S obzirom na to da se mediji diljem svijeta suočavaju s velikim izazovima, želja Nadzornog odbora bila je da u upravu uđe osoba koja ima relevantnu medijsku ekspertizu, ali i da dobro poznaje grupaciju iznutra – poručio je Friedrich Santner, predsjednik Nadzornog odbora Styria Media Groupa, koji je imenovao novo članstvo uprave.

– Želimo zahvaliti Nadzornom odboru na iskazanom povjerenju i radujemo se suradnji s našim novim kolegom Herwigom Langangerom – rekao je pak predsjednik uprave Markus Mair.

Profesionalna karijera Herwiga Langangera u Styria Media Groupu počela je 2004., i to u sektoru Styria IT u Grazu. Godinu dana kasnije prešao je u Die Presse, a predsjednik uprave tih novina postao je 2014. godine. Na toj će funkciji za sada i ostati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije