Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Entrio.hr osigurao 500.000 eura investicije od Fil Rouge Capitala

Entrio.virtual jedini korisnicima na jednom mjestu omogućava uživanje u brojnim jedinstvenim koncertima, predstavama i konferencijama uživo, ali i sadržaju na zahtjev, kao i interaktivnim doživljajima poput aktivnog sudjelovanja u stand-up showu ili upoznavanju najdražeg glazbenika
23. veljače 2021. u 12:32 0 komentara 113 prikaza
Entrio.hr
Foto: Entrio.hr

U najtežoj godini u povijesti industrije događanja u kojoj su skoro sva događanja bila otkazana ili odgođena, hrvatska ticketing platforma Entrio.hr predstavila je najveću nadogradnju dosad, kojom je organizatorima i izvođačima omogućila nastavak poslovanja te realizaciju novih kreativnih formata budućnosti – virtualnih i hibridnih događaja.

Entrio Međunarodno širenje Entrio privlači dodatni kapital putem Funderbeama

Virtualni formati događanja organizatorima i izvođačima omogućuju nastavak poslovanja i prihoda, a posjetiteljima nova iskustva, nastavak uživanja u omiljenom sadržaju, ali i neke potpuno nove mogućnosti iz udobnosti vlastite fotelje – ne samo za vrijeme pandemije, nego i zauvijek nakon.

Entrio.virtual jedini korisnicima na jednom mjestu omogućava uživanje u brojnim jedinstvenim koncertima, predstavama i konferencijama uživo, ali i sadržaju na zahtjev, kao i interaktivnim doživljajima poput aktivnog sudjelovanja u stand-up showu ili upoznavanju najdražeg glazbenika.

U posljednjih nekoliko mjeseci Entrio.hr je uspješno realizirao preko 100 značajnih virtualnih događaja u Hrvatskoj i Sloveniji te prodao preko 25.000 virtualnih ulaznica, uključujući hibridni koncert Massima u Lisinskom na kojem su najveći fanovi imali priliku upoznati Massima i popričati s njim, virtualni koncert Josipe Lisac, veliki koncert najpopularnijeg slovenskog pjevača Magnifica kojeg je gledalo nekoliko desetina tisuća ljudi, jedinstveni festival u virtualnoj stvarnosti Remote uz grupe Elemental, ABOP i ostale, brojne stand-up comedy nastupe Vlatka Štampara, Studia Smijeha, Gorana Vugrinca, desetine „video-on-demand“ predstava Kerekesh teatra, Digital Takeover konferencija od 24sata, kompleksne virtualne konferencije Europske komisije Wire 2020 s više od 700 sudionika i brojnih drugih događaja.

Nastavno na ostvarene rezultate, hrvatski Venture Capital fond Fil Rouge Capital prepoznao je snagu i potencijal Entria na međunarodnom tržištu, te uložio 500.000 eura u Entrio s ciljem još bržeg razvoja platforme te proširenja tima koji će se fokusirati na međunarodnu ekspanziju, ali i osnažiti poziciju Entria na regionalnom tržištu.

Pipsi u Vintageu U Boćarskom domu Najveći zimski festival - Poznata imena za prvi dan druge Brijačnice

– Ponosan sam i sretan što smo u ovim izuzetno teškim vremenima ponovno uspjeli postaviti nove trendove u industriji događanja i tržištu predstaviti kvalitetno rješenje za nastavak realizacije koncerata, predstava, konferencija i ostalih događanja u virtualnom formatu. Htio bih se zahvaliti Fil Rouge Capitalu koji je prepoznao našu kvalitetu, pružio nam veliku podršku i omogućio snažan rast u narednom periodu. Također bih se htio zahvaliti i svim našim klijentima i partnerima koji su nam dali povjerenje i prepoznali Entrio kao pouzdanog partnera, svim vjernim kupcima koji nam svaki dan šalju oduševljene poruke i potiču nas na daljnji rad, ali najviše bih se htio zahvaliti mojim kolegama u Entriu bez čijeg nevjerojatnog truda u zadnjih godinu dana – ništa od ovog ne bi bilo moguće. Fizički događaji će se naravno vratiti, ali virtualni i hibridni formati donose nevjerojatne nove poslovne mogućnosti zbog kojih će zauvijek promijeniti globalnu industriju događanja – rekao je Berislav Marszalek, osnivač i direktor Entria.

– Berislav i Entrio aktivni su u Hrvatskoj i regiji posljednjih nekoliko godina. Dokazanim poslovnim modelom i korištenjem prilika u posljednjih godinu dana uspijevaju se nametnuti kao stabilan partner organizatorima događanjima, što je u konačnici i rezultiralo našom investicijom. Očekujemo daljnje širenje Entrija na međunarodno tržište, a posebno nas veseli nastavak razvoja njihovog sustava za hibridna dogadjanja – kaže pak Stevica Kuharski iz Fil Rouge Capital.

Entrio je otvorio natječaje za 5 radnih mjesta i poziva sve ambiciozne stručnjake koji vole evente te žele biti dio uzbudljive i izazovne priče izgradnje novih trendova i širenja na strana tržišta, da se prijave na https://jobs.entrio.hr

Otvorene pozicije su CTO, Senior PHP developer, Business developer, Grafički dizajner i Finance manager.

JAKO GA JE VOLIO
Posljednji Cicini dani: Smrt prijatelja ga je dotukla, tada je sve krenulo nizbrdo
Ranoranilac ili noćna ptica?
Noćna sova - Kako večernji tip ljudi preživljava u jutarnjem svijetu?
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.