Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i predsjednik upravnog odbora

Bruno Mazurkiewicz novi direktor MZLZ-a

Bruno Mazurkiewicz
MZLZ
12.02.2014.
u 14:43

Mazurkiewicz, čije će imenovanje na snagu stupiti u petak,na spomenutim pozicijama naslijediti će Gonzalvea de Cordouea.

- Bruno Mazurkiewicz novi je direktor društva Međunarodna zračna luka Zagreb (MZLZ) d.d. i predsjednik Upravnog odbora koji, uz njega, čine David Gabelica i Hulya Sofuoglu- priopćili su iz MZLZ-a. Mazurkiewicz, čije će imenovanje na snagu stupiti u petak,na spomenutim pozicijama naslijediti će Gonzalvea de Cordouea. U MZLZ dolazi s pozicije direktora tvrtke ATOL.

- Već se određeno vrijeme pripremam za dolazak u Zagreb za koji smatram da ima značajni potencijal postati vodeće regionalno čvorište. Od svojih sam kolega čuo mnogo pozitivnih komentara o sposobnostima i predanosti zaposlenika zračne luke da pridonesu njezinom razvoju i uspjehu cijelog projekta, što me izuzetno raduje. Svjestan sam izazova i odgovornosti, ali sam siguran da će mi iskustvo vođenja sličnog projekta u Mauricijusu uvelike pomoći u razvijanju kapaciteta zagrebačke zračne luke te unaprjeđenju kvalitete usluga koje pružamo putnicima, zrakoplovnim kompanijama te ostalim poslovnim partnerima- rekao je Mazurkiewicz.

>> Nova uprava Plesa kani uvesti izravne letove u Kanadu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije