Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODERNA INAČICA

Pogledajte koncept inspiriran Fiatom 127 iz sedamdesetih

fiat 127 (1)
Foto: David Obendorfer
1/3
26.03.2013.
u 17:43

Koncept je posvećen idejnom začetniku dizajna originalne 127-ice Piu Manzùu, koji je umro 1969. godine

Dizajner David Obendorfer predstavio je svoju inačicu slavnog Fiatovog gradskog modela 127 iz 1971. godine. Koncept je temeljen na platformi koju koriste Fiat Punto i Alfa Mito, a posvećen je idejnom začetniku dizajna originalne 127-ice Piu Manzùu, koji je umro 1969. godine, prije službenog predstavljanja.

Iako inspiriran originalom, Obendorferov koncept znatno je veći, izgleda modernije te nudi high-tech rješenja kao što je multifunkcionalni ekran za zaslonom osjetljivim na dodir na kontrolnoj ploči. Prednji kraj izgleda dosta drugačije od originala, no da je riječ o reinterpretaciji 127-ice jasno do znanja daju bočna silueta, stražnja svjetla i detalji kao što su dvokraki upravljač u unutrašnjosti.

>> Fiat predstavio nabrijani koncept Bravo Xtreme

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije