Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tu su i šubare

Severina, Marko Grubnić i Maja Šuput uživaju na snijegu

Maja Šuput,Marko Grubnić,Severina
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/7
09.01.2014.
u 21:03

Osim kraljice estrade Severine, fotoreporterima su zajednički pozirali pjevačica Maja Šuput, stilist Marko Grubnić te unuka generala Čermaka Lana Gadža Čermak

Uživanje u malim snježnim radostima niti ove sezone nisu propustili neki od popularnih Hrvata koji su zimovanje odlučili provesti u austrijskom Nassfeldu.

Osim kraljice estrade Severine, fotoreporterima su zajednički pozirali pjevačica Maja Šuput, stilist Marko Grubnić te unuka generala Čermaka Lana Gadža Čermak. Dok su se djevojke odlučile ugrijati krznenim šubarama, Modni Mačak ovoga puta od hladnog vjetra zaštitio se običnom vunenom kapom. No sve ih je zasjenila Severina.

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica pokazala je kako i u jednostavnoj skijaškoj opravi izgleda zamamno!

>>Severina ovršila žig izdavača Index.hr-a koji duguje državi za poreze 1,27 milijuna kuna

Komentara 6

Avatar NikadRobom
NikadRobom
21:29 09.01.2014.

Zamamnije je bila bez svega toga na sebi.

Avatar zrnorazuma
zrnorazuma
21:30 09.01.2014.

Predivan članak. Uz napomenu da ta 'jednostavna skijaška oprava' najvjerojatnije stoji ko šest prosječnih penzija, Nije ni čudo da je ta ekipa 'PROTIV' jer moj stari će od svoje penzije poslat svoju unuku na skijanje, ono baš nikad. Kak vas nije sram!

Avatar kinezpez
kinezpez
08:20 10.01.2014.

bal frikova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije