Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOGLA DNK ANALIZA

Policija nakon 40 godina otkrila tko je ubio suprugu poznatog pjevača

Bill Medley
Foto: Reuters
1/3
31.01.2017.
u 11:24

Šerif u Los Angelesu Jim McDonnell otkrio je da je ubojica Kenneth Eugene Troyer, kojeg je policija ubila 1982. godine. Došlo je do poklapanja u bazi s DNK podacima jednog od njegovih potomaka.

Nakon više od 40 godina policija je otkrila tko je silovao i ubio suprugu pjevača Billa Medleya, člana jednog od najpoznatijih dua u povijesti – grupe Righteous Brothers.

Karen Klaas napadnuta je kada se 30. siječnja 1976. godine vraćala u svoj dom u Hermosa Beachu, California. Tada 32-godišnja Karen silovana je i zadavljena, a njezino tijelo pronađeno je nekoliko dana poslije. Iako DNK analiza tada nije postojala, policija je pohranila sve predmete pronađene na mjestu događaja i to se pokazalo ključnim.

Olakšanje za obitelj

Šerif u Los Angelesu Jim McDonnell otkrio je da je ubojica Kenneth Eugene Troyer, kojeg je policija ubila 1982. godine. Došlo je do poklapanja u bazi s DNK jednog od njegovih potomaka. Nakon toga policija je od mrtvozornika dobila i Troyerov DNK te tako sa sigurnošću utvrdila da je upravo on ubojica. Troyer je krajem sedamdesetih uhićen zbog silovanja, a nakon što je pobjegao iz zatvora, ubijen je u obračunu s policijom.

Medley je za Sky News kazao kako je ova vijest donijela olakšanje njegovoj obitelji.

– O tome smo pričali 40 godina i pokušavali otkriti tko je to učinio. Sada nam je konačno policija otkrila o kome je riječ – kazao je pjevač, koji je osim velikih hitova "You've Lost That Lovin' Feelin' " i "Unchained Melody", poznat i po pjesmi "The Time Of My Life" iz filma Prljavi ples.

>>Supruzi u komi pustio omiljenu pjesmu kao oproštaj, a onda se dogodilo ovo

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:06 31.01.2017.

Nikad čuo za njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije