Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VALENTINOVO

Neno Belan: Muškarci me često mole za pomoć u prošnji djevojaka

BELAN
Duško Jaramaz/Pixsell
31.01.2013.
u 10:00

– Prije nastupa sa mnom je kontaktirao jedan dečko sa željom da zaprosi svoju djevojku. Kako su oboje bili članovi jedne karnevalske skupine, dečko je na prevaru doveo djevojku na pozornicu rekavši da će reklamirati svoju skupinu.

Domaći glazbeni kralj ljubavnih pjesama Neno Belan uoči Valentinova, 8. i 9. veljače, u zagrebačkoj Tvornici tradicionalno će pjevati za zaljubljene.

Prošnja na prevaru

– Velika je promjena u odnosu na dosadašnje koncerte što će nam ovo biti unplugged koncert. Zbog toga će na pozornici biti puno više gitarista, udaraljkaša, violinista i drugih glazbenika – kaže Belan. Otkrio nam je da će mu kao gosti nastupiti Ljetno kino te Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus iz Parnog valjka koji su 90-ih prvi održali unplugged koncert. Prisjetio se i kako se na njegovu prošlogodišnjem koncertu za zaljubljene na pozornici odigrala simpatična prošnja.

Rođendanska fešta

– Prije nastupa sa mnom je kontaktirao jedan dečko sa željom da zaprosi svoju djevojku. Kako su oboje bili članovi jedne karnevalske skupine, dečko je na prevaru doveo djevojku na pozornicu rekavši da će reklamirati svoju skupinu. Ona se skoro onesvijestila kada je on kleknuo i zaprosio je – sretno se prisjeća Belan. Trend prošnje na njegovim koncertima nastavlja se i već mu se javljaju mladi zaljubljeni parovi.

– Nedavno sam dobio mail u kojem me jedan dečko moli da mu pomognem jer želi djevojku zaprositi na mom koncertu, to me baš veseli – kaže Belan. U subotu će napuniti 51. godinu, a za razliku od velike fešte za 50. rođendan, ovaj će put slavlje biti u obiteljskom okruženju u rodnom mu Splitu.

– Prošle sam godine za svoj okrugli rođendan napravio veliki tulum na brodu mog prijatelja u Rijeci i svirali su mi dečki iz Beatles Revival benda jer su Beatlesi moji najveći glazbeni uzori pa, kad mi već oni ne mogu svirati, zvao sam kolege – kaže Neno. Oba će se koncerta u Tvornici snimati i možda budu objavljeni u obliku CD-a i DVD-a.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar PeppeS
PeppeS
18:46 31.01.2013.

Neno najbolji si,nije te vreme promenilo a ni mene malo su se sede vlasi pojavile ali i dalje imas stila i ritma da svako ko voli dobre note uziva,zivio.

Avatar Svećenik
Svećenik
19:51 01.02.2013.

Zamisli, imaš curu, ideš u prosidbu i dovedeš sa sobom Nenu Belana sa šeširićem. Jaka stvar!

DP
Dioklecijanova palaca
10:42 02.02.2013.

Bilo bi dobro na hrt-u više čujemo kvalitetne glazbenike: Nenu Belana, Josipu Lisac, Ninu Badrić, Masima, Terezu Kesoviju, Cetinskog, Meri Cetinić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije