Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skladatelj pod alkoholom

BiH ipak nastupa na Eurosongu unatoč incidentu

Pjesma 'Ljubav je' predstavlja BiH na ovogodišnjem Eurosongu
Foto: Youtube Screenshot
14.04.2016.
u 20:20

Autor Eurosong pjesme 'Ljubav je' nasrnuo je na jednoga izvođača te ozlijedio još jednog nazočnog na zabavi nedaleko Travnika, odlukom policijske uprave neće putovati u Stockholm, ali uputio je isprike svim povrijeđenima

Bosna i Hercegovina ipak će nastupiti na Eurosongu, odlučili su u četvrtak u Bosanskohercegovačkoj radio-televiziji (BHRT), nakon što je glazbeni skladatelj Almir Ajanović, autor Eurosong pjesme 'Ljubav je' izazvao incident kada je fizički nasrnuo na jednoga izvođača te ozlijedio još jednog nazočnog na zabavi nedaleko Travnika.

Ajanović je u noći na srijedu u vidno alkoholiziranom stanju nasrnuo na repera Jasmina Fazlića Jalu koji je član glazbenog sastava u kojemu su još Ana Rucner, Fuad Backović Deen i Dalal Midhat – Talakić. Pri tome je udario bocom i jednoga pjevača Šaćira Ametia koji je nazočio proslavi Deenova rođendana. U međuvremenu su iz BHRT-a naveli da nije isključeno istupanje iz natjecanja, od čega su ipak odustali nakon što su dobili službeno policijsko izvješće.

 

Odlučili su da skladatelj Almir Ajanović i autor skladbe 'Ljubav je' s kojom će Bosna i Hercegovina nastupiti na natjecanju Eurosongu, neće putovati u Stockholm.

"Odluku da Ajanović neće putovati s ekipom donijelo smo nakon dobijanja službene informacije policijske uprave Travnik o incidentu koji se dogodio na Vlašiću, kada je Ajanović svojim nedopustivim ponašanjem povrijedio više osoba, zbog čega je protiv njega podnesena prekršajna prijava", dodaje se u priopćenju BHRT-a.

Pripreme za nastup bh. glazbenog sastava su nastavljene, pojašnjava se, dok se sam  Ajanović ispričao zbog ponašanja tvrdeći da je rezultat što je konzumiraio alkohol i tablete za smirenje. "Ono što mogu jeste ispričati se osobama koje sam povrijedio, a kako obično biva, najčešće povrijediš one najbliže i najdraže", napisao je u pismu isprike Ajanovića.

>> 'Hvala Bogu, imamo pjesmu koja je suvisla za razliku od smeća koje smo znali slati na Eurosong'

>> Svemirska Nina Kraljić u spotu za 'Lighthouse' spremna na Europu

Komentara 4

PA
Pape5
22:35 14.04.2016.

Kako je samo lako šamarati po tuđim obrazima i veseliti se tuđoj nesreći! Sva sreća da i pored one: "Čovjek je čovjeku vuk", ili: "Homo homini lupus est", iz davne 495.g., prihvaćena od filozofa i teoretičara Thomasa Hobbesa iz pradavnee Plautove komedije "Magarci", 195. prije Krista, postoji i ona, malo bolja, srcu bliža: "Čovjek je čovjeku lijek".

RI
rikavac
22:00 14.04.2016.

haha koja lakrdija jos i nasa Ana sa njima. Moja Ana nasta si spala ti skladatelj alkoholicar,Deen peder,reper drogeras ,Hana najveca drolja u Bih ,Dalal hanumica a ti neznam u sta bi te svrsto. Zalosno.

FO
fora245
21:13 14.04.2016.

ali mu vjera dozvoljava lokati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije