Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futuristična premijera

Svemirska Nina Kraljić u spotu za 'Lighthouse' spremna na Europu

Spot 'Lighthouse'
Foto: Youtube Screenshot
1/6
11.04.2016.
u 12:14

U videu ne vidimo motive svjetionika jer, kako kaže Nina, pjesma 'Lighthouse' metafora je za duhovnost

Vokalna miljenica publike Nina Kraljić danas premijerno prikazuje spot za pjesmu "Lighthouse", kojom će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu. 

U videu se zapravo ne pojavljuju motivi svjetionika jer kaže da je pjesma puna metafora. Mračni-futuristički uradak potiče na razmišljanje o radnji priče i donosi drukčiji video no što smo navikli gledati na domaćoj sceni.

– Mračno je zato što je predstavljeno metaforički. Tematika je moj doživljaj pjesme dok ju pjevam. To je metafora za duhovnost koju mi svi tražimo – ispričala je Nina nedavno RTL-u.

 

Zanimljiv spot režirao je Filip Filkovic Philatz Works, a producirala Antitalent produkcija.

Komentirala je i medijske napise da je pjesma plagijat švedskog hita "Uncover" Zare Larsson.  – Voljela bih da ljudi kažu sviđa mi se pjesma ili ne, a ne da idemo u neke nebuloze – kaže Nina.

Mnogi pratitelji pjevačice i Eurosonga komentiraju da je novi video izvrsno odrađen i kako je "Lighthouse" jedan od favorita ovogodišnjeg natjecanja u Stockholmu.

U konkurenciji se nalazi 45 zemalja.

>> Pjesmu plaćam ja, a HDS ubija glazbu – univerzalni jezik i zajedništvo. Nemojte nam raditi štetu!

Komentara 16

Avatar abakus
abakus
12:50 11.04.2016.

Pa, reći ću samo ovo: Ovaj je spot baš ono što bolesnoj Europi treba i što ona takva kakva jest traži. Vjerujem da će imati dobar plasman. Taman negdje između bradate žene-transseksualca, "lordova" pod maskama, lezbijki i tipova duge plave kose koji bi goli htjeli na pozornicu s pravim vukovima. Mogla je ono jedno oko i skroz zatvoriti, to je ionako "moda" među pjevačima danas. Bezveze...

DU
Deleted user
00:33 12.04.2016.

Izgovor engleskog očajan.Platila je sama pjesmu kako bi je poslali na Eurosong,a jasno je svima da je plagijat..uglavnom,još jedna blamaža.

K0
KONJINA4.0
10:13 12.04.2016.

Duhovnost? Hahahhahaahhhah što li pak to znači pitam se.. To je nešto ka furka na Katy Perry i njene ka iluminatske spotove i pjesme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije